Întrebare recomandată | navinia a întrebat:

:'( Aș vrea să vă intreb ceva. vouă vă pace ideea că incepe scoala? :'( Si dacă sa-r pute-a sa imi da-ti niste sfaturi sa stau fara stres..acum cand ma gandesc că pe 15 incepe scoala incepe sa ma doară burta si imi vine să pâng..la mine la scoala nu e ca la o scoala normala..trec in clasa 6-a si nu stiu ce sa fac :'( profesorii sunt asa de rai..cand e vorba de invatat pentru ca ne asculta invat toata ziua acasa si mai invat si in pauza! sad dar cand vad ca incepe ora si cand vine profu/profa (orice materie) uit tot.pur si simplu ma blochez si ma fac si de ras! cand vad ca vine profesoara cu privire-a aia si spune cu glasu-l ala "Ati invatat? ia scoateti repejor tema."' :'( ma streseaza asa tare.o data am lesinat la ora de istorie! si nu glumesc..imi bate-a asa tare inima..si deodata ma dure capu si ochii. apoi am cazut..si mai ales teste-e surpriza..ale-a sunt cele mai infricosatoare si uneori imi vine sa plang cand e vorba desprea asta :'( sad ce sa fac? nu mai pot..parca vreau sa mor! fetele de la mine in clasa sunt barfitoare si baietii perversi :'( acum ca trec in clasa 6-a si merg de dimineata..logic..sunt si baietii de clasa 7-a si a 8-a care se iau de fete! :'( imi vine sa plang doar cand ma gandesc la glasul dirigintei si al profesori-lor cand spun "Acum, luati o foaie de hartie" crying si nici in pauza nu imi tihneste sa stau linistita ca trebuie sa invat pentru cealalta ora si doamna de romana cu pretentii ne spune ca trebuie sa udam tabla de 3 ori cand e ora ei ca tabla sa fie impecabia :'( si nu imi place sa ies afara pentru ca baietii aia mari se uita la mine ciudat mai ales iarna cand sunt numai baieti afara si trebuie sa merg sa imi fac serviciu- si se uita la mine asa de..asa de..nici nu stiu cum sa zic! :'( cine stie ce se poate intampla..si de cate ori am plans din cauza fetelor barfitoare. eram in clasa 5-a si am lesinat de vreo 4 ori si fetele din clasa 6-a ma faceau in tot felul "Lesinata,Grasana,proasta,urata, nebuna, etc" si profesorii cand vedeau ca vin de la medic imi spuneau "De ce nu pleci acasa hă? Ai venit sa imi deranjezi iar ora?" si plecam acasa plangand si uneori imi curge-a sange din nas :'( nici nu mai zic de teze in care profu/profa vene-au pe la jumate-a orei si spuneau "Mai aveti 20 de minute" Off..nici nu stiu ce sa fac..imi vine sa imi provoc singură taieturi desi nu o voi face ca nu e bine..mama e in Italia de 3 ani si nu ii pot cere sfaturi iar tata a murit :'( offf doamne ce sa fac? (nu am pus catedoria potrivita) cred.

Răspuns Câştigător
| americanu00334567 a răspuns:

Buna! Cred ca te pot ajuta eu imi doresc din rasputeri este visul meu cel mai mare sa devin profesor de matematica.Nu sunt tocilar! dar asta imi doresc eu.Am luat 10 in teza la mate pe sem.2 si 8 pe sem.1 (a fost cam dur profesorul) si mi-a iesit media 10 pe sem.2 si vreo 7, 8 pe sem.1 dar te sfatuiesc sa inveti de seara tot ce ai de invatat SI cel mai important e sa inveti cu cap adica sa pricepi ceea ce citesti exemplu: "uite aia se numeste asa si asa etc..." si inainte sa inceapa ora trage aer in piept si calmeaza-te.Si eu am niste colegi care isi bat joc de altii etc... dar colegii mei nu ii baga in seama pe nesimtitii aia asa nu ii baga si tu nu ii lua in seama sau reactioneaza exemplu: vorbeste cu ei discuta mai agresiv (daca este nevoie) si poate mai dai si o palma daca te enerveaza laughing) orice om are nervi dar mai in gluma mai in serios trebuie sa inceteze deci scuza-ma ca am scris asa mult laughing) dar sper sa te fii ajutat.Bafta si un nou an scolar fericit P.S: Profesorii sunt asa deci asa sunt ei (uni) si la mine profu de istorie e extreeem de sever si cate o data e glumet adica povestes-te lucruri haioase etc. Deci calmeaza-te nu te speria totul o sa fie bine! big grin

35 răspunsuri:
| AndrewRO1234 a răspuns:

Wawaw, tu vei bate recordu la cel mai mult scris!

| navinia explică (pentru AndrewRO1234):

Îți este lene să citești?

| Danişor a răspuns:

Salut! Cere-i bunicii tale /bunicului sa te mute de la acea scoala, trebuie sa ai tutore...
Iei totul prea in serios, viata e mai grea ca scoala.Toate cele bune happy si mult noroc, in noul an scolar.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| andreea93939393 a răspuns (pentru americanu00334567):

Ai reușit? Să devii prof de mate