Buna! Cred ca te pot ajuta eu imi doresc din rasputeri este visul meu cel mai mare sa devin profesor de matematica.Nu sunt tocilar! dar asta imi doresc eu.Am luat 10 in teza la mate pe sem.2 si 8 pe sem.1 (a fost cam dur profesorul) si mi-a iesit media 10 pe sem.2 si vreo 7, 8 pe sem.1 dar te sfatuiesc sa inveti de seara tot ce ai de invatat SI cel mai important e sa inveti cu cap adica sa pricepi ceea ce citesti exemplu: "uite aia se numeste asa si asa etc..." si inainte sa inceapa ora trage aer in piept si calmeaza-te.Si eu am niste colegi care isi bat joc de altii etc... dar colegii mei nu ii baga in seama pe nesimtitii aia asa nu ii baga si tu nu ii lua in seama sau reactioneaza exemplu: vorbeste cu ei discuta mai agresiv (daca este nevoie) si poate mai dai si o palma daca te enerveaza ) orice om are nervi dar mai in gluma mai in serios trebuie sa inceteze deci scuza-ma ca am scris asa mult ) dar sper sa te fii ajutat.Bafta si un nou an scolar fericit P.S: Profesorii sunt asa deci asa sunt ei (uni) si la mine profu de istorie e extreeem de sever si cate o data e glumet adica povestes-te lucruri haioase etc. Deci calmeaza-te nu te speria totul o sa fie bine!
Salut! Cere-i bunicii tale /bunicului sa te mute de la acea scoala, trebuie sa ai tutore...
Iei totul prea in serios, viata e mai grea ca scoala.Toate cele bune si mult noroc, in noul an scolar.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!