| HallyKity a întrebat:

aceasata intrebare este pentru fanii the vampire diaries sunt si eu una dintre voi:d

deci urmaresc ep pe net si am ajuns de abia pe la ep 7 sezonul 1sad dar sunt curioasa de ceva ce se intampla sau mai exact ce se v-a intampla cu elena si damon adica din ce am vazut pana acum mi se pare ca el se indragosteste de ea adica ar putea foarte usor sa o omoare stiind ca este singurul mod in care il poate face pe stefan sa sufere dar nu o face. why in nici un caz pentru ca ii este teama de stefan pentru ca este mult mai puternic ca el.

pentru cei care au vazut tot serialul imi puteti spune ce se intampla pe viitor cu ei.cat mai amanuntit plz si cat mai amanuntit multe intamplari interesante despre ei ofer fundita celui mai bun raspuns.mersi:X

4 răspunsuri:
| lolly_3072 a răspuns:

Pai ce rost are sa iti spunem noi daca tu si asa o sa il vezi?
chiar nu are rost pentru ca o sa stii la ce sa te astepti si asa nu o sa te mai indragostesti de ei cum ne'am indragostit si noi astia cre l'am vazut aproape tottongue
pup, llolyX

| Sოﺁℓε a răspuns:

Damon nu o omoara pe Elena.
dar nici nu ramane cu ea.
Elena ramane cu Stefan
p.s Damon este mai puternic decat Stefan el bea sange uman happy
Stefan nu cea ce il face pe Damon mai puternic...

| Dannadawnn a răspuns:

Pai Damon chiar daca o iubeste pe Elena, nu va ramane cu ea, ci Stefan.Mai tarziu prin sezonul 2 va veni Katherinne si il va minti pe Damon, il va saruta si el va crede ca afost Elena.Dar vazu ca Elena nu-i da nicio atentie, si-a dat seama de Katherinne.

| Noname4love a răspuns:

Pai prin sezonul 2 va veni Katherine care se va da drept Elena, apoi va incepe un fel de lupta pentru viata Elenei doarece Primul Vampir vrea sa o omoare pe Elena ca sa rupa Blestemul Lunii. Apoi va avea loc un fel de batalie intre vampiri si Unul dintre ei moare[te las pe tine sa vezi cine va muri].big grin Acuma a avut o pauza de 1 luna. Deabea astept urmatorul ep. care apare pe 6 Aprilie! sper ca te-am ajutathappy fundita?