Eu am pus aceasta intrebare caci pe internet am gasit despre aceste benzi ca ramane ceara pe piele, ca nu sunt de calitate sau ca sunt foarte bune sau alte lucruri si nu stiam ce sa mai cred.
Desi sunt baiat, poti sa-ti raspund(am sora).:)
Benzile Veet sunt bune, dar mai bine ai folosi o crema pentru axila(sub brat, asa se numeste)pe care o lasi 10-20 de minute si gata.Nu doare deloc, pe cand cu Veet doare.
Ce este in reclama nu este intotdeauna bun.
O alta metoda este epilarea cu Bic sau Venus(am uitat cum se numeste, arata asa: http://www.google.ro/......tp?/imgres ).
Cat despre ingrijire, trebuie sa o faci in fiecare zi, nu doar cand ai evenimente si nu pentru a placea.Trebuie sa-ti placi tie insuti.
Distractie placuta!
Eu mă refeream la epilatul la subrat, sa nu fiu singura cu par acolo, am zis sa ma ingrijesc ca sa nu folosesc termenul de mai inainte.Asa da, ma ingrijesc in fiecare zi, nu sunt o nespalata.
Imi cer scuze, nu am vrut sa te jignesc.
Dar poti folosi Bic si pentru sub brat(sfatul meu a fost numai si numai pentru sub brat, axila).
Nu-i nimic.
Am sa incerc si Bic, poate alta data.
Mama si sora mea folosesc din acelea de cand se stiu si sunt chiar foarte bune.
Oricum, sa-ti fie de bine.
Iti inteleg grija. Ceara e mai buna decat lama/epilatorul. In acelasi timp e cea mai dureroasa. Daca aplici bine ceara, atunci pielea ta va fi fina ca si fundul unui bebelsus (sau ca o chelie).
Daca m-ai intreba care este cea mai calitativa banda de ceara as zice cele de la Veet.
Distractie placuta!
Pai si eu am benzi de la vett dar nu le folosec decat pe picioare in rest mi-e frica eu stiu ca sunt bune nu iti creste parul decat dupa 2 3 saptamana dar dac esti sensibila s-ar putea sa te iriti mai bine nu incerca incerca lama nu doare si nu te irita sh dupa clatestete cu apa rece in zona epilata
anonim_4396 întreabă: