| LoveCooky a întrebat:

sad acum 1 luna m-am certat cu prietenul meu acum el ma scoate din minti face ce face si se baga in seama cu mine din orice motiv incepe sa ma contrazica si etc. As dori sa stiu parerea mai multor persoane credeti ca el inca ma mai iubeste? Va multumesc din suflet! :X

Răspuns Câştigător
| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Din moment ce "se baga in seama " cu tine, da inca te mai iubeste si probabil e foarte gelos dar nu vrea sa ti-o spuna.
Stai de vorba cu el si rezolvati-va problemele.
Baftawinking

3 răspunsuri:
| Loryoficial a răspuns:

Si eu m-am certat cu prietena acum ceva timp nu am mai vorbit o luna si 12 zile. dupa care ne-am impacat...si eu ma interesam des de viata ei si intr-o zi m-am bagat in seama cu ea. dupa care am facut si eu acelasi lucru, am fost gelos, am contrazi`so, pana cand am avut o discutie foarte interesanta, i-am spus: hai sa rezolvam problema, hai sa fie bine...am vorbit si am rezolvat problema si acum ne intelegem de minune, vorbiti pe tema asta si spune-i in fata tot ce ai in cap, doar asa rezolvati problema asta! impacativa.LIFE IS SHORT!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si nu iti place ca te tachineaza sau ce?
Nu ai cum sa stii 100% daca cineva te iubeste, foarte usor se joaca teatru.
Daca vreti sa reluati relatia mai bine ati incepe cu o discutie despre ce a perturbat relatia si sa rezolvati problema.

| LoveCooky explică:

Va multumesc din suflet!:X