| Rezidiri a întrebat:

Buna!
Acum 2 ani am avut un iubit,am decis sa ma despart de el pentru ca am aflat ca vorbea cu fosta lui iubita.A fost doar o veste de la o prietena, nu era nimic sigur si cu toate astea m-am despărțit de el!
Intre timp eu mi-am făcut o relație si acuș facem 2ani,iar el la fel are o relație de mult timp cu o alta fata! Ne-am întâlnit intro-o seara in statia de autobuz, ne-am privit ceva timp si doar atât.Cand am intrat pe facebook, am văzut ca aveam 2like-uri la pozele mele de la el.
Menționez ca in tot acest timp eu inca m-am gândit la el, nu stiu daca a existat vreun moment in care eu nu l-am iubit! El a fost primul!
I-am răspuns înapoi cu 2 like-uri sa înțeleaga ca imi pasa.
Oare ce a vrut sa insemne toate astea?
Ce părere aveți?

3 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Daca v-ati despartit, asta nu inseamna ca trebuie sa te urasca, sa-ti dea block pe Facebook, sa nu mai vorbeasca cu tine etc. Oricum daca el prefera pe alta, asta nu(cred ca) inseamna ca inca te mai place. (scuze repetitia)

| Gonrax a răspuns:

1. Dacă vorbea cu fosta nu însemna neapărat că te înșeală, poate au rămas prieteni, nu cunosc situația.
2. Dacă te-a mințit prietena ta ca să te amăgească? Tu ai ascultat-o și te-ai despărțit de el?

| Mmmmmmmm1 a răspuns:

Probabil a vrut sa-ti atragă atenția, poate fi interpretat in multe feluri. Insa nimic nu prea conteaza daca el e fericit si implicat in relația de acum.
Daca chiar ții la el, lasa orgoliul de o parte si da-i mesaj. Spune-i ca inca il iubesti si iti pare rau, doar ca sa stie, dupa e decizia lui ce va face dar tu nu ai nimic de pierdut.