anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

acum 2 ani am stat cu un baiat pe care l-am iubit enorm.in ultima vreme m-am m'ai intalnit d cateva ori cu el.acum el are iubita, dar eu nu mi'l pot scoate din minte nici dupa atata timp! c sa fac? sunt disperata...plang mereu cand imi amintesc de EL

5 răspunsuri:
| Iubescsaiubesc a răspuns:

Poi in acesti 2 ani nu te'ai mai gandit la el? Poate e doar dorinta aceea, sa il ai tu si nu alta. Oricum, incearca sa nu te mai gandesti la el si sa mergi mai departe.Iesi mai mult cu prietenele, cine stie, la una dintre iesiri, poate intalnesti pe cinevahappy

| MeduzaInaripata a răspuns:

Stai chill!winking Nu te mai gandi la el, viata nu sta in loc, si in plus ai toata viata, asa ca la momentul potrivit, care te va lua prin suprindere, vei avea o surpriza, dand de altcineva. Oricum, de ce nu incerci sa profiti de faptul ca esti solo si chestia asta te face un pic mai speciala. Cand mai trece pe langa tine, ai sansa sa ii arati ca esti cu capul pe umeri si ca te simti bine si in largul tau, ca te distrezi si fara el. Take care! happywinking

| denisa_4116 a răspuns:

Daca suferi asa de mult cere unui baiat de la scoala sa te ajute.'Cum?". Simplu
1) Va prefaceti ca unteti in preuna si il faci gelos

| psihox a răspuns:

Nu te mai gandi la fostul prieten, rezolva cateva probleme ale vietii tale sau alte munci.

| alysk84ever14_6997 a răspuns:

Uite cum sta treaba! DAca a fost primul iubit pe care l-ai avut, de aia nu ti-l poti scoate din mintzi! am aceeashi problema si si eu vreau raspunsuri! Dar eu cred ca nu-l vei uita niciodata.prima dragoste si priimul act sexual iti raman pe viata in minte.sincer si eu sufar da nu mi-as dori sa uit de primul meu iubitsad Dar in timp o sa-ti gasestipe altcineva care te va iubi si-l vei iubi.si vei uita succes