| Grc2004 a întrebat:

Bună,acum 2 săptămâni după externarea din spital m-am pricopsit cu o infecție urinară destul de agresiva (inflamarea zonei intime). Mi-a fost recomandat tratament cu antibiotice (pastile, crema) și spălături.
Însa acum 2 zile continuând spălăturile am observat niste coșuri pe labia mică.
Nu știu ce ar putea fi mai exact,momentan nu pot merge la un medic, între timp mi-a venit și menstruația.
Țin să menționez că nu am avut nici un contact sexual, sunt virgina.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pasarica NU se umfla de la infectie urinara, ci de la ceva cea a afectat-o direct.

Din pacate noi nu stim ce infectie poti avea tu aoclo, de aceea este extremd e important sa ajungi de urgenta la medic, pentru investigatii medicale si tratamnet adecvat.

Ti-as recomanda spalarea pasaricii dupa fiecare schimbare de tampon, fiindca ai deja o infectie/inflamatie acolo si nu vrei sa o complici, deci spala cu apa calduta in care dezolvi 1-2 linguri de bicarbonat de sodiu (il gasesti in bucatarie la mama ta, il pune la prajituri, este o sare alba).

| Grc2004 explică (pentru Violleta2022):

Infecția mi-a apărut din cauza lipsei de hidratare din spital și din cauza medicamentelor și a anestezie care nu au putut fi eliminată la timp.
Din acest motiv am avut tratament cu antibiotice. Era foarte inflamata, nu puteam merge, nu puteam sta in șezut.
Am avut și am o igiena intima adecvată.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Grc2004):

De la lipsa hidratarii nu ti se umfla pasarica si nici de la antbiotice.
Probabil ai luat o infectie din spital, sau o iritatie de la chilotul sintetic.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt coșuri.