Nu cred ca plange dupa mama sa. La 4 luni nu mai este alaptat, in general, asa ca problema poate fi alta: fie doreste sa se joace, fie sa manance. Am pisica si face acelasi lucru, pe la 4-5 dimineata ma trezeste fiindca vrea sa se joace. Pisicile sunt animale crepusculare, sunt active in special dimineata devreme si seara. Da-i ceva cu care sa se joace (eventual si putina mancare) si probabil se va potoli, iar peste maxim 2 ore se va culca la loc.
Buna!
Pisicile sunt foarte alintate si rasfatate,dar tot au nevoie sa iasa afara,sa vada lumea. Poate motanelul tau vrea si el o gagica,ceva
Da, este posibil sa vrea la mama lui, nu am de unde sa stiu asta, dar incearca sa il calmezi, sa il mangai si sa vada ca este in siguranta. Poti sa ii pregatesti seara o cutie cu lapte ca sa aiba se manance.
SucceS!
Efectiv incepe să miaune și nu-l mai pot opri! Nu il pot controla.
Cand incepe nu mai termină.I-am dat de mancare, m-am jucat cu el, l-am pus in pat langa mine să doarmă, nu vrea..incepe să miaune si nu se mai oprește.așa face timp de jumătate de oră-o oră.
Nu am ce să ii fac.
Femeia aia era pshiopata...Cum sa nu.l scoata deloc?! Du.l la veterinar poate are nevoie de vreo injectie, sau poate a ros dintr.o punga de plastic(si motanului meu i s.a intamplat) Oricum du.l la veterinar