| Predalari a întrebat:

.acum 2zile mi am bagat piercing in buric si inca am dureri..stiti cumva daca este vreo problema s au este normal ca inca sa le mai am?

Răspuns Câştigător
| Airamanys a răspuns:

Da este normal sa ai dureri pentru ca nu s-a vindecat

| Predalari explică (pentru Airamanys):

Daa dar pe mine ma doare de la o zi la alta mai rau in loc sa se vindece..este ok?

| Airamanys a răspuns (pentru Predalari):

La salon l-ai pus? Ai grija sa nu ai infectie si da doare de la o zi la alta deoarece esti imbracata si de freaca locul

| Predalari explică (pentru Airamanys):

Nuu..am pus la cineva acasa dar a fost totul sterlizat..nu am infectie nimic doar ca ma doare, ma jeneaza si s-a umflat putin atat tot!

| Airamanys a răspuns (pentru Predalari):

E rosu zona unde-i tija de la piercing? ca daca e rosu si e si umflat ai infectie inauntru..incearca sa strangi cat poti tu de tare sa vezi daca e infectie. Eu mi-am facut singura piercing in buza, limba si buric...cu cel din limba si buza nu am avut nici o durere, dar cel din buric mi s-a infectat cu toate ca a fost totul sterilizat deoarece se freaca haine. iti spun ce am facut eu l.am dat jos l.am sterilizat inca o data am sterilizat am strans xat am putut sa iasa totul si gata si asta timp de cateva zile si mi.a disparut infectia...dar o luna o sa te cam chinui cu asta

5 răspunsuri:
| Airamanys a răspuns:

Este normal pentru ca nu s-a vindecat locul.