Termina! Nu poti obliga un om sa fie cu tine! Daca nu te cauta, daca nu sta cu tine..nu tine la tine, nu ii place de tine.Nu are rost! Meriti ceva bun..meriti ceva doar pentru tine.
Buna! Pai din moment ce tu ai specificat faptul ca el are 19 ani, ma gandesc ca si tu esti mare. Nu vreau sa-ti stiu varsta pentru ca si daca esti minora si ca esti majora, in etapa aceasta a vietii toti gandim la fel! Sunt minora, insa mama mea m-a lamurit de cine trebuie sa ma feresc. Am avut aceasta discutie cu ea pe la varsta de 13 ani. Sa.ti explic despre ce am vorbit. Mi.a spus asa:'' Ioana( pentru. ca asa ma cheama) iti spun sa nu te incurci cu vreun baiat care fumeaza sau consuma alcool, pentru ca nu are rost. De ce? Pentru ca iti distrugi viata!'' Mi.a mai spus si:'' Daca tu alegi sa ai o viata curata/ pura, ( adica sa nu consum/ utilizez ceea ce am mentionat mai sus), atunci sa ai pretentia ca nici viitorul iubit si apoi viitorul sot sa n-o faca.'' Interesant, nu-i asa? Acum te intreb: fumezi, bei? Ti-ai compromis viata cu asa ceva? O sa-mi raspunzi tu. Fii atenta la ce alegere faci! Pe tine o sa te coste! Dupa cum l-ai descris cred ca este omul cluburilor. Inteleg ca tii la el si iti este greu sa te desparti de el, dar sincer ai incredere in el din moment ce e inconjurat de fete prin baruri?
Nu iti distruge viata cu asa ceva!