Buna!
Daca un baiat se uita la o fata, nu inseamna intotdeauna ca o place. Si eu ma uitam odata cu "interes" la o persoana necunoscuta, nu ca mi-ar fi placut sau ceva, dar mi se parea ceva nu stiu, interesant la persoana respectiva. Poaate ca este si cazul tau. NU-ti face sperante degeaba! Ca nu merita sa suferi dupa, daca aflii ca nu te place.
O zi buna!
Poate te place doar ca amică. Vorbeşte şi tu cu el, arată'i că te simţi bine în prezenţa lui şi aşa sigur vă veţi împrietenii.De aici o să'ţi dai tu singură seama dacă se leagă ceva, sau rămâneţi doar amici.
Baftă!
E posibil.Schimba`ti si tu comportamentul fata de el ca sa creada ca il placi si tu si ca sentimentul e reciproc.Din moment ce tu il ironizezi, cum vrei ca el sa-ti zica ca te place? Ii e teama ca o sa il respingi sau ca o sa razi de el, eu stiu.Bafta:*
Eu zic sa nu iti faci iluzii. una e sa il placi u, alta e sa va placeti reciproc. cel mai bine ar fi sa vb cu el si sa ii spui ce simti. in acest fel vei fi sigura daca te place sau nu si cine stie, poate va combinati, succes!
Nu stiu... tot ce e posibil poate te place
dar totusi trebuie sa te comporti mai frumos cu el
adica daca o sa il tot respingi nu vei afla niciodataq daca te place sau nu.incearca sa te comporti altfel. poate merge