Ok, si eu ma mai certam cu fosta prietena dar nu chiar asa, ai o relatie sau te urmareste fbi pana la urma, trebuie sa-ti dea libertate, mai ok e prietenul tau dar asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa vorbesti cu nimeni din cauza asta, poti vorbi cu un baiat ca de la prieten la prieten si el nu mai trebuie sa exagereze chiar asa cu gelozia, aveti o relatie dar daca nu e incredere cu ce rost?
Trebuie sa aiba incredere in tine nu sa-si bata joc de tine si sa te faca sa te simti rau prin geloziile lui.
Nu am dreptul sa iti spun sa fi de acord si tu cu despartirea, iti spun doar sa echilibrezi balanta, o relatie nu are rost daca exista numai cearta, neincredere si gelozie, depinde de tine ce vrei sa faci, relatie exista sa te faca fericita nu suparata, eu nu as putea sa fac asa gesturi.
Sper ca iti dai seama ce e de facut, mult noroc si ai grija pe cine ti langa tine, viata e scurta bucura-te de ea nu o irosi pe momente triste, pa pa.
Pai tipu` cu care stai seamana exact cu prietenul meu si povestea cu baietii seamana aproape de tot, tot seamana in afara de plecatu` din tara... In mod normal nu te'as sfatui sa te desparti de el, dar daca este plecat din tara, relatzia nu poate continua asa, mai ales ca imi imaginez cat de gelos este... In conditziile astea, ori stati impreuna (si fizic) ori separat! Sper ca ai intzeles si ca te'am ajutat!