anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Acum cateva minute am ascultat pentru prima data o melodie de la Little Mix, si sunt niste tipe dragute.
Dau funda la cine imi spune cele mai multe detalii despre ele, nici macar nu stiu cum le cheama

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este o trupa formata din patru fete, prima trupa care a castigat x factor-ul britanic din 2011.
Trupa este formata din:
Perrie Louise Edwards(care se află intr-o relaţie cu Zayn Malik din One Direction) are 19 ani, pe mama ei o cheama Debby Duffy iar pe tata Alexander Edwards. Are un frate mai mare, Jonnie.S-a născut in Shouth Shields, Tyne and Wear, pe data de 10.07. 1993.
Jessica Louise Nelson(Jesy Nelson) s-a născut pe data de 14.06. 1991, in Londra, Romford si are 21 de ani. Jesy are doar o mama, Janis si o sora, Jade si 2 frati Jonathan si Joseph.Este intr-o relatie cu Jordan Banjo de la Diversity-
Leigh-Anne Pinnock- s-a nascut pe 4 octombrie 1991, in Buckinghamshire, High Wycombe, si are 21 de ani. Are doua surori mai mari, Sarah si Sian -Louise. Parintii ei au divortat in 2009. Inainte sa faca parte din -Little Mix- a lucrat ca chelnerita la Pizza Hut.
Jade Thirlwall- s+a nascut pe 26 decembrie, 1992, tot in South Shields si are 20 de ani. Are o mama, Norma si un frate Karl.
Sper că te-am ajutat. ^.^

0 răspunsuri: