anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva saptamani fostul meu prieten a intrebat-o pe cea mai buna prietena a mea daca vrea sa fie cu el ea a zis "da". Si acum sunt impreuna eu sunt cam rea si vreau sa ma razbun pentru ca el ii ia mereu ei aparare si nu stiu cum... Aveti voi niste idei? dar sa nu se prindawinkingwinking mersi :*

2 răspunsuri:
| Bris a răspuns:

Pai...in primul rand nu poti sa-i spui "prietena", persoanei care face asa ceva. Si tu mai exact, pe cine vrei sa te razbuni? pe fata sau baiat.Aici multi ar spune ca e vina ta ca tipul s-a lasat de tine, pentru ca nu esti destul de atractiva si bla bla bla.Ai putea sa lipesti pe scaun la scoala pe unu dintre ei dau,parintii lor stiu ai putea sai parasti(stiu ca este cam copilaresc). Glume proaste (ooo! ce bine va sta impreuna! ca vaca si baletul.ce frumosi sunteti impreuma! parca sunteti desenati cu stanga! Ma rog.tu spui "da " la oricine deci nu te considera prea originala sau unica.) si mai gasesti si altele pe net cum ar fi (cand vorbesti cu mine, sa taci! sau multe altele ai terminat de vorbit, sau mai trebuie sa dorm?)

| misu a răspuns:

Nu stiu de e bine sa te razbuni, cred ca cea mai mare razbunare e indiferenta