Spune`i pur si simplu ca astfel de telefoane nu ar trebui sa te sperie, nici pe el, nici pe tine... Pentru ca poate era chiar o rudfa sau o cunostinta care acum rade de nu mai poate vazand cat de bine stai tu in casa... Deci, explica`i. Daca nu intelege, puteti apela la un serviciu SRI ( serviciul roman de informatii ), pentru a va spune exact de unde vine telefonul acela " anonim ". Succes :*
Eu primesc des apeluri din alea si am distreaza. Dar cum sa nu te lase sa iesi din casa:O Si sa iti schimbe numarul Spune'i si u ca a fost o prietena sau un prieten, sau explica'i ca multa lume face farse asa.
Yo... ce naspa.
Pe mine ma suna seara de seara tot felul de retarzi mintali.
Spune-i ca facut un prieten o gluma.
Bafta.
Mi se pare cam apsurd
Spune`i ca sunt multi care fac asta
Daca functioneaza nu mai lasa telefonul in preajma lui
LOL
spune-i ca a fost o colega sau un coleg de al tau si te-a sunat cu numar necunoscut deoarece nu era numarul ei, ci al unei verisoare de-ale ei\lui.
sper sa nu mai fii tinuta inchisa in casa din cauza asta care este pur si simplu banala. sper sa-mi dai si mie fundita
Din atata lucru de nimic, nu te mai lasa sa iesi? este normal isi face griji dar cum sa stai in casa toata ziua? mama ta nu te ajuta.sa vorbeasca cu el, explica-i si tu ca a fost o greseala, nu sti cine a sunat, cine este si ca astfel de lucruri se intampla la tot pasul, doar traim in ROMANIA!
Lol
ai primit un apel cu nr ascuns si ai tai nu te lasa sa iesi din casa?
nu te lasa sa iesi ca ce?
o idee ca sa te lase sa iesi din casa ar fi sa-i demonstrezi ca te poti apara cat de cat. poti incepe sa practici arte martiale pentru auto aparare
Suna-l si tu pe el cu numar ascuns, ca sa vada ca oricine poate face asta si ca probabil era o gluma nevinovata.
ionut7 întreabă:
Verdealbastrui întreabă:
Diorrus întreabă: