| alessia_5541 a întrebat:

Buna
acum cateva zile a venit prietenul meu din Italia, nu ne-am intalnit era cam ocupat, la noi a fost o sarbatoare a venit multa lune in sat, si atuncea m-am intalnit cu el, dar era cu prietena lui, eu il iubesc, el pe mine nu cred, zice ca o iubeste pe ea, sta doar cu ea, fata era o prietena de-a mea m-am dus la ea, a venit si el si au inceput sa se sarute, eramm distrusa nu mai stiam de mine, doar la el ma gandeam lumea din jurul meu nu mai conta, eram distrusa in acel momentsad la el nu pot renunta ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| LittleMinnie a răspuns:

Du-te si vorbeste cu el.Intreaba-l daca te place si daca mai are rost sa mai incerci ceva ca sa il cuceresti si atunci iti dai seama daca mai are rost sa incerci ceva, iar daca nu te place poti sa iti gasesti pe altcineva si s-ar putea sa il faci gelos... poate...

4 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Doamne,ma Alessia,unde ti-e orogliul?
E alta,da,alta? Realizezi sau ce faci?
Nu a fost decat o joaca,o relatie la distanta in care tu vedeai mult si el avea viata lui,nu te mai baza niciodata pe asa ceva
Cauta-ti demnitatea aia, uraste-l, fa-te puternica nu sta sa te matai dupa el.Viata merge inainte, gata-final.

| kattya96 a răspuns:

O sa treaca. E clar ca a vrut sa te raneasca si a reusit. Sper ca el sa nu isi dea seama de ceea ce simti. Ai spus ca a venit prietenul tau eu am crezut ca erati impreuna, dar cred ca doar il cunosteai, pentru ca ai zis pe urma ca a venit cu prietena lui, adica iubita straight face. Nu prea inteleg, da in fine incearca sa treci peste sa te imprietenesti cu mai multa lume, si sa ai grija sa nu il pierzi pe urmatoru happy
SUCCES!

| alessia_5541 explică:

Kattya96 prietenul meu a fost plecat in Italia, el s-a intors, eu stau cu el de 4 luni, a venit doar de 3 zile, ieri cand l-am vazut era cu o fata, persoana aceea era prietena mea sau sarutat in fata mea eram distrusa complet...crying

| alessia_5541 explică:

Prietenul meu. adica iubitul meu