anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"buna! acum cateva zile am cunoscut un baiat prin intermediul altuia.era seara ma duceam aksa ei erau cu bicicletele si cel care ma cunoaste ma intrebare cf si i-am zis bine ma duc aksa si el a zis ca sunt draguta si ia cerut nr mew. era disperat sa vb cu mine. dar acum nu mai vb aproape deloc.si chiar il iubesc! va rog spuneti-mi credeti ca ma place? sambata o sa ma intalnesc cu el. el nu stie ca il plc.plsss dau fundita love struck

Răspuns Câştigător
| Pikachuuu a răspuns:

L-ai cunoscut acu' cateva zile si deja il iubesti?! Eu una nu cred asta.
Poate doar iti place foarte mult, o simpatie, dar ceea ce simti tu SIGUR nu e iubire.
Pai vezi sambata cand va intalniti poate daca ii place de tine iti va arata/ spune asta. Bafta.

8 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Daca il placi du-te cu tupeu la el si spune-i nu sta asa ca e mai rau, o sa vezi a si luiii place de tine, sunt sigur de asta.

| Ezzio a răspuns:

laughing)LOL bai fratilor in ce hal a ajuns tara asta Firry are dreptate SERIOS IL IUBESTI DIN 1? e clar ce o sa fi pe la 18 ani...

| Anonimmm_3941 a răspuns:

Daca l ai vazut acum cateva zile...eu nu cred ca il iubesti.pur si simplu asa crezi tu.stiu cu e...de ce nu il intrebi sambata daca ii place de tinethinkingbig grin Noroccwinking

| Criss003 a răspuns:

Eu il cunosteam de mult dar nu m-am bagat cu el in vb.de vineri am inceput sa vb cu el. si chiar il iubesc.

| Criss003 a răspuns:

Cmpunk daca uh nu ai auzit de dragoste la prima vedere. eee acum da ai auzit. pentru cultura tha generala. daca nu stii ce e aia dragoste la prima vedere. e clar. si ink kv. ai grija cum vb.,, e clar ce o sa fii pe la 18 ani,, nu mai judeca lumea dupa aparente ca si eu pot sati zis multe vb dar din alea grele. eu atat ti-am zis. nu'mi plac persoanele care vb despre o alta persoana p care nici nu o cunoaste. masoarati vorbele. :p

| Ezzio a răspuns:

Mda.asa e dragoste la prima vedere.nici nu trebuie sa te cunosc din ce scrii tu aicea...nu mai zic nimica... Daca toata lumea ajunge ca tine DOAMNE FERESTE!
Nu mai imi tine tu mie predici despre cultura generala si dragoste la 1 vedere ca am mai multa cultura ca tine si stiu cei aia dragoste la 1 vedere asa ca...mai bine nu mai comenta inutil eu ti-am zis pararea mea.Pace

| Criss003 a răspuns:

I'm sorry dar te injeli. daca aveai mai multa cultura ca mine atunci nu aveai dc sa mai comentezi ce ai comentat asa ca no comment!:p

| Ezzio a răspuns:

Inteligentwinking