Stii cum este situatia ta? Ca atunci cand ai dai cuiva bani imprumut, respectivul nu ti-i mai inapoiaza dar. cu ocazia urmatoare, cand iti mai cere, tu iar ai dai bani.
Cum poti sa mai doresti sa fii cu cineva care s-a comportat asa? Crezi ca nu o sa se repete? Si daca, prin absurd, o sa fie cu tine. oare ai chef ca, la batranete, cineva sa-ti reproseze ca ai fost asa sau altfel?
Ce bine le zici...
Va multumesc bre. Iti recomand si tie -- poate nu ai vazut raspunsurile mele la alte postari --. sa o asculti pe Edith Kadar pe You Tube. De la ea stiu multe replici cretine, pe care le scriu pe aici! >P
Nu cred si nici nu-ti recomand asa ceva, fiindca asta nu este genul de om pe care sa-l pastrezi, dimpotriva, este un curvar care inseala si minte si de astia este bine sa scapi definitiv, de el, nu sa-l vrei in viata ta.
"el numai este într-o relație era de aproape 4 ani... oare mai sunt șanse să se întoarcă la mine? Părerii?"
ia legătura cu madam
https://vrajitoarea-hara.ro/? gclid=Cj0KCQjwj5mpBhDJARIsAOVjBdqhIihFzU5nzvs_G0HeXUFkHSlAwCJNC-M1WKeIBQn9tNh2QSyurOwaAo9AEALw_wcB
pese : la "Părerii" - scris de două ori așa, mai scoate și tu un "i" care-i in plus