| Tzucu a întrebat:

acum cateva zile am pus pe youtube impreuna cu un coleg, cum se prosteau alti colegi in clasa, si acum unu dintre ei, a aflat ca eu i-am filmat si a spus ca ma spune la dirigu... [ oricum filmu a fost sters, da a spus ca il are pe un cd si ca i-l arata la dirigu ]
oare poa` sa-mi faca ceva? raised eyebrows
adica oare daca ii spun ca am filmat tocmai sa va arat ce fac ei in pauza, ar fi ok? laughing
dau funda! :*

6 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Ii spui ca pur si simplu te distrai, oricum ai sters videoclipul asa ca nu mai are de ce sa se supere.Doar ca dirigintele vostru nu are nicio treaba cu chestia asta, nu inteleg de ce ii spune lui, el nu poate face nimic.

| Rustin a răspuns:

Nu mai are ce sa-ti faca.
oricum numa in filmele cu prosti s-ar intampla asa ceva

| YoYo a răspuns:

Eu daca as fi patit ast amias fi batut joc si as fi vb cu dirigu in felu asta" haideti domnuu era o gluma mare lucru " bft

| DeeDee a răspuns:

A-ha. Deci tu ai sters filmul. Mai are alta dovada ca tu l-ai filmat? Daca ai avut grija sa iti tii gura cand filmai, nu are de ce sa te incrimineze. Oricum, cel mai prost dau aia care au fost filmati, asa ca asta nu e o amenintare valida. Poate doar a vut sa te sperie ca sa nu mai faci de-astea.

Depinde si ce prostii fac.

| CookieșiParty a răspuns:

Ar fii ok sa spui asa:domnu dirigint/profesor, am vrut sa va arat cat de bine si cat de rau se poarta copii.Macar acum, domnule profesor, stiti ce masuri sa luati! Caci vroiam foarte mult sa va arat cum se poarta copii! Ma iertati?

| pdanutza a răspuns:

De ce nu? asta poti sa zici ca ar fi ca o dovada la aceea cum se comporta colegii tai de clasa in timpul scoalii...si nu cred ca va fi ceva grav, adica profesorul nu va lua in mare parte atentia acestui video...in fine Bafta!