| georgianaella a întrebat:

Acum cateva zile chiar si in prezent un baiat(minor) ma ameninta ca ma bate foarte tare din cauza ca nu vreau sa fiu cu el. Tin sa mentionez ca am dovezi, apeluri inregistrate, mesaje chiar si poze cu, cutit. sunt minora si eu. Voi depune plangere dar daca nu.i poate face nimic. eu nu am aparare pe strada. Politia ii va da poate amenda. Ce pot face ca sa fiu sigura ca nu voi pati ceva.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand trebuie sa le spui parintilor si ei vor decide ce trebuie facut. Daca amenintarile sunt la scoala, se va mege la directorul scolii si i se va comunica ce se intampla in incinta scolii tale, cu amenintarea si restul.
Daca este in afara scolii, parintii tai trebuie sa mearga cu tine la sectia locala de Politie sa depuneti o plangere, iar cel acuzat va fi informat ca este tinut sub observatie de Politie din cauza amenintarilor cu viata pentru tine. Nu, nu i se va da amenda la acest moment, inca nu a facut nimic, dar daca te va atinge pe strada sau te va ataca, poate sa faca si puscarie.
Toate dovezile trebuiesc pastrate si aratate persoanelor imputernicite legal, fiind dovada la amenintarile pe care le primesti.
Nu inteleg ce mai astepti cu atatea dovezi in mana, sa te atace, sa te violeze sau sa te omoare? Nu te juca cu un asemenea psihopat, spune-le de urgenta parintilor si roaga-i sa ia masurile necesare!

| georgianaella explică (pentru Violleta2022):

El a incercat sa ma loveasca de doua ori pana acum

6 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Spune-le parintilor si mergeti impreuna la politie. Or sa ia ei masurile necesare si il vor determina pe respectivul idiot sa nu mai faca asta a doua oara.

| danay72 a răspuns:

Vorbește cu părinții tai despre acest lucru și vor lua cu siguranța masuri. Nu te îngrijora peste măsură, încearcă sa eviți persoana respectiva și dacă te întâlnești cu ea nu uita ca un răspuns blând îndepărtează furia, e bine sa nu îl enervezi, pentru a nu reacționa dur.