| KimY a întrebat:

Acum cateva zile i-am lasat unui baiat niste commuri pe hi5 big grin (adica il cunosk pe baiat de ceva timp, e frumos baiatu', m-a intrebat odata daca vreau sa fiu cu el, i-am lasat niste commuri asa mai frumoase pe >hi5-mi se parea dragut)apoi el imi raspundea dupa fiecare comm, zicea "mersi...esti o scumpa:*" sau zicea diferite chestii, ba chiar mi-a trimis si un cadou privat cu un trandafir si cu un mesaj in care zicea ca imi daruieste acel trandafir drept multumire pentru ca suntem prietenii, pentru ca i-am lasat commuri si ca o sa se revanseze el in curand...etc! Apoi a 2 zi cand am intrat pe hi5 am vazut un comment de la el pe o poza de-a mea, scria cam asa"poza mea preferata:X:X:X:X:X:X:X:*:*:*:*:*:*:*:*
Frumoas-o! :*

L
LO
LOV
LOVE
LOVE Y
LOVE YO
LOVE YOU
LOVE YOU love struck "
Intrebarea e:1.Credeti ca ma place?
2. Daca da, cat de mult?
Parca si mie imi place de el, dar nu stiu cum sa-i zic(nu as vrea sa i-o spun direct, as vrea sa vada el singur dar nu stiu cum!
Va rog HELP ME! crying

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

1 Da
2 destul de mult love struckwinking

nu-i spune, lasa-l sa-si dea seama, daca nu si-a dat seama deja big grin
ai idul lui confused? sau voi mai vorbiti sau doar pe hi5 v'ai lasat comm'uri?
daca nu ii ai idul, cere'l happy nu ai de ce sa-ti fie rusine, atata timp cat si el ti-a trimis cadou si mesaj si comm'ula cela cu LOVE YOU happy trimitei si tu un mesaj si spune-i ca ti se pare un tip dragut si de dreaba si ai vrea sa mai vorbesti cu el pe mess happy
apoi va imprieteniti pe mess si incerci sa-ti dai o intalnire cu el happy
ai incredere in tine, deja tipul te place, poate asteapta sa faci tu primul paswinking multa bafta kiss

5 răspunsuri:
| Petronela a răspuns:

Cred ca te iubeste dar nu vrea sa recunoasca. Poate te iubeste mult, ai putea sa-ti incerci norocul spunandu-i ca il iubesti daca intr-adevar il iubesti.Succes.

| zhuzhu a răspuns:

Pai nu trebuie sa ii spui ca il iubesti, de la prietenie pana la iubire e pas mare, intai va placeti pe urma va indragostiti si abia dupa aceea se poate numi iubire. E clar ca te place mult dk iti spune asa dar vezi si ai grija ca sti cum sunt baietii din ziua de azi cu vrajeala ca si fetele de altfel, e idee buna cu messul acolo poate ai curaj sa ii spui ca iti place de el, si o data ce va sti va face el ce crede de cuviinta.Bafta:*

| KimY explică:

Pai, da am mai vb cu el pe mess, dar de la un timp nu mai intra pe mess asa ca mai vb pe hi5!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va placetzi am2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da fa ersti proasta rawwinking