| Rastageo99 a întrebat:

Buna,acum cateva zile mi-am facut un tatuaj pe mana (aproape de incheietura), daaarrr...am uitat de scoala laughing mai exact de profesorii comunisti de la scoala mea(tin sa precizez ca am 18 ani, dar lor oricum nu le pasa). Chestia e ca s-a cam incalzit afara si nu prea mai merge cu bluze si va trebui sa port tricouri.Deeeci...dati-mi niste idei cum sa acopar tatuajul, fara machiaj.
P.s.Dau funda celei mai bune idei

3 răspunsuri:
| Chubby2104 a răspuns:

Nu ai cum fără folosirea machiajului. Chiar și așa, transpirând el se va duce și tot o să se vadă. Morală ușoară din partea profesorilor îti doresc! Trebuia să te gândesti la consecințe înainte ~

| LexaEAG a răspuns:

Il poti acoperi cu o bratara din aia mare,sau un ceas,dar cum e cald afara o sa te deranjeze,asa ca ar fi mai bine sa folosesti un fond de ten de la Dermacol,care o sa reziste,si o sa acopere tatuajul complet,plus ca este water proof,alta modalitate nu ai,sau nu-ti acoperi tatuajul si spune si tu o minciuna gen:,,M-am imbatat la o petrecere,iar prietenii au facut glume pe seama mea, si m-am ales cu acest tatuaj, fara sa vreau"Da, nu stiu daca o sa tina minciuna asta, dar macar merita sa incerci.laughing

| SpataroGiorgio a răspuns:

Poti sa te arunci de pe scari si sa cazi pe mana cu tatuajul. Ghipsul o sa iti ascunda tatuajul. Glumeam.
Nu prea cred ca iti poti ascunde tatuajul, dar daca tatuajul e destul de mic, poti sa iti iei o bratara sau o banda pentru incheietura.
Bafta! happy