| oOSaritaOo a întrebat:

Buna! Acum cateva zile mi-am instalat windows 8 si nu stiu de ce, dar nu mai merge sa ma joc unele jocuri si uneori nici mouse-ul nu-mi merge pe anumite pagini. De ce? Am instalat Adobbe ala.
Help please!crying Dau funda+vot!

Răspuns Câştigător
| Cuvântul1 a răspuns:

Jocurile nu iti merg pentru ca s-ar putea sa nu fie facute pentru windows 8 ca este prea nou, iar despre mouse nu stiu ce sa zic.

| oOSaritaOo explică (pentru Cuvântul1):

Multimesc pentru raspuns.happy Am uitat sa spun ceva in intrebare: de ce nu-mi merge sunetul? x( nu-mi merge boxa deloc.

8 răspunsuri:
| Cuvântul1 a răspuns:

Cu placere. Poate ii stricata boxa sau poate placa de sunet de la calc.Ai putea sa scoti boxa sa vezi daca se aude, iar daca nu se aude inseamna ca ii stricata placa de sunet.

| Cuvântul1 a răspuns:

Sunetul poate sa nu iti mearga pentru ca poate ii stricata boxa sau placa de sunet.Scoate boxa si vezi daca merge asa, daca nu merge inseamna ca ii stricata placa de sunet.

| Gabriela432 a răspuns:

Nu functioneaza deoarece Windows 8 este versiune Demo.

| Rudolf_Bartic_1998 a răspuns (pentru Gabriela432):

Ba nu la sunet trebuie sa scrii la google WDM_R258 si dai la download asta-i drive pentru placa audio dar mi-e imi trebuie pentru jocuri! Bafta! astept funda!

| Rudolf_Bartic_1998 a răspuns (pentru Gabriela432):

Scrie la Google si downloandeaza n-am link dar scrii cu litere mari

| oOSaritaOo explică (pentru Rudolf_Bartic_1998):

Buna! Ms pentru raspuns, dar, din pacate, nu mai pot da funda, a luat-o altcineva inaintea ta. sad Sper ca te multumesti doar cu voturi. Poate primesti funda altadata. happy

| Rudolf_Bartic_1998 a răspuns:

Treby sa stii pe ce pagini unblyyyy!