| CreepyCrow a întrebat:

Bună, acum câtva timp am cunoscut pe cineva, sa spunem x, i-am trimis mail si am vorbit doua zile, iar in a treia zi am trimis mail ca de obicei, trebuia sa primesc in fiecare dimineata pe la 10 un mail de la acea persoana, dar n-am mai primit, am spus ca nu il mai intereseaza de mine, asa ca am cunoscut pe altcineva, y( de fapt cele doua persoane sunt doua formatii, si la amândoua le-am învăţat dansul) si inca nu i-am trimis mail formatiei y, m-am decis sa nu mai dansez acel dansul de la formatia x, dar poate, acea formaţie a citit acel mail, si poate nu a mai venit la scoala, pe cine sa mă supar? voi ce ziceti? funda(imi mai spuneti cum se da funda?)

Răspuns Câştigător
| Iziii:x a răspuns:

Acum am inteleswinking
Pai nu trebuie sa te superitongue
Ptc. poate x a avut probleme a fost ocupat si de aceea nu a putut sa raspunda la mailwinking
Trebuia sa astepti nu sa mergi imediat la ytongue
Funda?puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| Iziii:x a răspuns:

Nu prea am inteleslaughing

| Chowder a răspuns:

Nu am inteles nimic laughing rolling on the floor

| CreepyCrow explică:

Mă, ce-i asa de greu de inteles? x nu mi-a trimis un mail, m-am dus la y dar lui nu i-am trimis mail, m-am suparat pe persoana x pentru ca am crezut ca nu il mai intereseaza de mine, dar poate nu a putut trimite mesajul, dintr-o problema anume, si nu stiu daca sa ma supar pe el, sau nu, ASTA E INTREBAREA!