| oanabadoimmm a întrebat:

Buna,acum ceva timp aprox 2 saptamani un baiat m-a abordat pe facebook eu il cunosteam pe el si el pe mine in realitate dar nu am vorbit niciodata eu sunt dintr-un oras iar el din alt oras dar ne intalnim foarte des la concursuri de atunci vorbeste in contunuu cu mine..imi spune ca se gandeste la mine ca ii sunt draga ca sunt draguta imi pune multi pupici si inimioare ca ii face placere sa vorbeasca cu mine imi da mesaje... exista o problema el are prietena iar eu nu stiu ce sa cred pentru ca el se poarta ca si cum m-ar placea! Prietena lui locuieste si ea in alt oras eu nu prea il bag in seama dar sincer nu stiu ce vrea.P.s el e un baiat foarte timid si mi-a zis ca a vrut de mult sa vorbeasac cu mine dar ii era rusine si nu stia cum sa ma abordeze. dau funda!

1 răspuns:
| ovidius a răspuns:

Vorbiţi în continuare, ÎNSĂ fără prea mari implicaţii emoţionale... Vedeţi ce-o fi pe viitor. Dacă ştii să citeşti printre rânduri, poţi să cunoşti un om şi prin corespondenţă. Evident dacă scrie şi altceva în afară de aiureli gen pupici şi comentarii monosilabice.