anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum ceva timp m-am imprieten pe mess cu un baiat,ne-am si vazut de cateva ori (e din alt sat) si mi-a devenit cel mai bun prieten baiat, ne intelegeam foarte bine, ma ierta tot timpul.dar dupa un timp el nu mi-a mai raspuns si nu am luat in considerare faptul ca ar fi putut fi plecat.Am crezut ca pur si simplu nu mai vrea sa vorbeasca cu mine.Dar mai de curand m-am cuplat cu un prieten de al lui care a dat vina pe el ca nu am mai vorbit cu el de 4 luni.In inima mea el a ramas la fel un bun prieten.Dupa asta ce credeti, ar trebui sa vorbesc din nou cu el? Si stiu ca am putea redeveni ce am fost odata pentru ca el e o persoana foarte deschisa si ne-am inteles din prima clipa. Dati-mi un sfat va rog. Funda

Răspuns Câştigător
| Sweetyass a răspuns:

Incearca! Fara sa incerci nu ai de unde sa stii..Doar nu vrei sa ramai cu ceva in suflet pentru ca nu ai vorbit cu el la momentul potrivit. Acum e momentul. Incearca sa-l intrebi ce s-a intamplat si poate veti deveni iarasi cei mai buni prieteni. Daca el nu mai e ca in trecut, nu mai vorbi cu el. Macar ramai cu ideea ca ai incercat. Sper ca te-am ajutat.big grin

2 răspunsuri:
| Valy93 a răspuns:

Eu pe iubita mea am descoperit-o pe internet, acum cativa ani. 2 ani am vb cu ea pe net / la telefon pana in clipa in care ne-am vazut, prima data dupa 2 ani. S-au varsat lacrimi de fericire si acum suntem impreuna big grin. Nu m-as fi gandit vreodata ca imi voi gasi iubita pe net.