Trebuie sa mergi la ginecolog si iti va da tratament.Si eu mi-am dereglat organismul si mi se mai intampla sa nu imi vina cate o luna sau sa imi vina total aiurea ba de 2 ori ba pe date diferite ba mai inchis ba foarte lichid doar ca eu nu pot sa iau pastile dar tu ai o sansa
Menstruatia e in mare reglata de progesteron si estrogen. progesteronu si la randul lui estrogenu se fac din colesterol. nu mananci destul -> nu produce destul ficatu -> nu produci destul progesteron -> nu ai menstruatie. dereglarile hormonale nu se rezolva de pe o zi pe alta si rareori niciodata.
Cine a zis ca: "Ceea ce face omul cu mana lui se numește lucru manual!" nu a spus decat purul adevar! Tu esti o fata inca cu cap, nu te-ai gandit ca 10 zile e prea de tot? Trebuie sa mergi la un endocrinolog, sa faci niste teste plus analize amanuntite plus: mancat sanatos (3 mese pe zi + 2 gustari, fructe, legume proaspete, carne slaba, branzeturi etc), lichide si somn suficiente, sport, plimbare in aer curat, suplimente nutritive sa refaci vitaminele si mineralele necesare corpului, iar reglarea corpului o poti calcula aproximativ astfel: atatia ani in care l-ai privat de tot + 1 - 3 ani in care a stagnat, apoi abia poti spune ca esti la linia de plutire si sa aștepți rezultate! Ar mai fi o întrebare pentru tine? MAI POT ÎNTOARCE TIMPUL / TIMPUL PIERDUT IL MAI POT RECUPERA? Raspunsul pastreaza-l pentru tine; eu il intuiesc deja! Sunt mai multe întrebări care-mi vin in gand insa nu vreau sa te intristez; povestea ta m-a ranit prea tare! Numai bine!