Te-ai indragostit de aspectul lui fizic, te-ai indragostit imatur, si din orgoliu, tu pe el nu il cunosti ca si persoana.
Comentariile sunt bune, dar mai poate exista un motiv... Exista multe persoane care se ocupa cu trafic de persoane...Si in activitati dinacestea nemernice si lipsite de Dumnezeu se afla si femei care fraieresc fete ca sa le trafice.
Variante
- ori tu ești răpitoare și aia a crăpat de ciudă
- ori relația lor era deja decedată și acum doar s-a reflectat asta și pe Facebook
Pai ar exista vreo 3 variante:
- probabil din motive ce... nu au legatura cu tine, si poate nu o sa le stim vreodata, poate s-au certat si cam atat, si coincidenta a facut ca tocmai acum;
- poate nu le-a sters, poate a selectat sa fie vazute de oricine in afara de tine, poate a intrat si pe contul prietenei lui si a facut la fel;
- sau poate chiar le-a sters, din cauza ta.
In orice caz, nu mai conteaza. Daca vrei sa vorbesti cu el, da-i mesaj
Bafta!
Da și cand a văzut că i-am dat cerere a șters tot.și lui îi plăcea de mine
Buna! E clar ca el a intrat pe ambele conturi si a blocat sa nu vezi tu pozele ca sa accepti cu inima impacata flirtul si sa nu crezi ca are cumva iubita. Sincer, dupa toata treaba asta, nici nu ar trebui sa il mai pastrezi la prieteni pe Facebook. Un om de incredere nu ar face asa ceva.
Am vorbit cu el și l-am înțeles erau certați și nu mai mergea relația de mult...și suferă după ea crezi că poate să țină la mine?
Abia te-a cunoscut, nici nu te stie bine. Cum sa tina la tine? Eventual este atras de tine. Acum probabil ca vreti sa fiti impreuna.
Ulterior, dupa ce ajungeti sa va cunoasteti, atunci puteti spune ca tineti unul la altul.
ale0409 întreabă: