Eu i-am personalizat celei mai bune prietene un tricou, poti sa-i faci si tu unul. Pe al ei am scris "Me weird, *** please, i'm limited edition." :3 O carte poate, pot sa-ti recomand cateva foarte bune "Spulbera-ma", "Naluca si Naucul ", "Sub aiceiasi stea" saau poti sa ii cumperi un lantisor cu numele ei sau ai putea chiar tu sa-i faci ceva gen o clema din aceea draguta cu "You've got a mail" si cand se deschide sa scrie "I love my bff". Saauu poti sa imprimi fotografii cu voi sa le lipesti intr-o agenda sa faci ca un fel de album si sa scrii langa ele amintiri pe care le aveti.
Pai, poti sa ii iei lantisor in forma de inimioara si sa scrie pe el BFF. Si tu ai o parte si ea o parte. Poti sa ii scrii un ''roman'' sa zic asa pe peretele ei de fb cu cele mai frumoase amintiri. Si pui o poza dragutzzzaa!
Poti sa ii dai cadou o bratara, personalizata (sa aveti amandoua) sau alta bijuterie fiindca o bijuterie nu ii ramane mica si e ceva special :*
Îi cumperi o bluză frumoasă sau îi scrii o scrisoare şi o pui într-un cadou în care se mai află şi un lănţişor.
Idkrjek întreabă: