| MaRyUkK a întrebat:

Buna acum mi-am dat seama ca eu sufar pentru ca mama nu e langa mine, e in strainatate iar eu numai suport nu a mai venit de 1 an acasa si ma simt oribil, am nevoie de afectiune sa simt caldura materna, de ce trebuie sa se intample asta de la 11 ani? Basescu luate-ar ca tu strici tot farmecul Romaniei esti un animal daca u nai fi fost pe pamantul asta mama ar fi fost langa mie (Scuze trebuia sa ma descarc) si numai suport, stau cu bunica si spre deosebire de alti copii sunt cu mult mai puternica dar pana aici! numai suport, stiu ca s-a dus acolo ca sa munceasca, dar.eu spre deosebire de altii ma descurc ffff bine la scoala, plus ca n-am sprijin decat de la bunica care face si ea ce poate, cum sa o coving macar 1 sap sa vinna? zice acum ca e sezonul de munca pe acolo(ca nu are acte) si va veni poate(POATE?) in februarie dar eu mor pana-n februarie, sarbatori triste foarte frumos (nici nu are bani sa vina dar ma doare.)ce sa fac? funda+vot

2 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Pai, si eu am crescut fara parinti. Ai mei au plecat in Italia cand eu eram in clasa a doua... Si m-am obisnuit pur si simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa suporti si sa treci peste, multumeste-te deocamdata cu afectiunea pe care ti-o ofera bunica ta si gandeste-te tot timpul ca mama ta pentru tine se afla in strainatate.