anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Acum o luna cea mai buna prietena a mea s-a împăcat cu fostul ei. Din punctul meu de vedere au avut o relație destul de toxica. Lipsa de comunicare implicit și de înțelegere și faptul că băiatul avea prietene fete cu care se înțelegea foarte bine, la modul că ieșeau, vorbeau, își făceau complimente etc., au dus la despărțire. După a urmat o perioadă in care din nou se comporta toxic și distribuia postări la adresa ei. Ca sa înțelegeți, eu sunt o persoana care nu iartă de obicei, de aceea nu îl suport pe respectivul. Recent am constatat că nu e tocmai ok sa fiu așa, însă mă bucur că sunt conștientă de asta măcar. Continuând, de ziua ei i-am pregătit un cadou și o scrisoare. Plănuiam sa stăm împreună înainte de ore și să o citim și sa avem un moment emoționant, însă ea a preferat să stea cu el. Eu am sunat-o și mi-a spus ca este deja la școală. Mergeam către liceu plângând. Efectiv mă simțeam trădată. Relația noastră se distanțase pentru că nu vorbiserăm despre asta așa că i-am spus ce aveam pe suflet. Și-a cerut scuze. Eu fiind nervoasă și supărată nu prea m-au incazit vorbele. Am întrebat-o de ce este așa de rece și mi-a spus că nu vrea sa mă sufoce fiindcă m-a rănit, nu știe cum să se comporte ceva de genul. Nici până în momentul actual lucrurile nu s-au rezolvat între noi. Fiind colege de banca mai râdeam, mai vorbeam la școală, însă acasă puțin spre deloc. Eu am incercat perioadă asta sa fiu deschisa, sa abordez diferite subiecte, dar ea..deloc. Răspunde sec, foarte lejer, fara sa intre in subiect prea mult. Scriind acest text am și plâns. Vă dați seama, este o persoana foarte importanta pentru mine și nu vreau sa o pierd dintr-o prostie. Problema la amândouă este că nu avem chestia asta de a ne exprima. Eu cel puțin mă enervez când face ceva ce nu suport și prefer sa o las in seen, sa nu-i răspund și să fac altceva. Chiar vreau o schimbare fiindcă nu mai suport. Sper că mi-ați înțeles situația și că o să mă ajuți cumva. Orice sfat este binevenit!

2 răspunsuri:
| UnDiavol a răspuns:

Eu cred ca ești mai toxica decât baitul Ala n-o Ofens bro are viața ei te înțeleg ia are și ia o relație înțelege poate vora sa mearga la un film la un suc împreuna ca sa fiu mai deschis un pic poate vor sa se țină de mâna sa petreacă mai mult timp
împreuna înțelegi și vor sa fie numai ei doi te înțeleg știu care este problema ta dar pune te și puți in locul ei și vei înțeleg situația tu ești cea mai buna prietena a iei tu o Cunoști mai bine tu stii Mai bine cum este ia cine este ia eu zic Săi spui și ei tot ce ai spus aicia sa fi deschisă cu ia și Rezolvați problema vostra între voi doi succes

| kunixi a răspuns:

Pai, buna sunt și eu noua aici și mi s-a întâmplat și mi e ceva de genu, pai în primul rând nu știu dacă zic corect dar prietena ta este intr o situație dificila și cred ca nu o mai interesează așa de mult de prietenii ei nu tin minte dacă ai zis și faptul dacă iese cu alte fete, dar prietena ta vrea sa se distanțeze de tine dar mai așteaptă sa vedem poate iei va zice motivul, scuze de răspunsul meu dar asta e ce cred eu