| SmiMaria a întrebat:

Acum o luna și o zi m-am despărțit de iubitul meu. Și în aceasta luna în care ne vorbeam și râdeam prietenește, când nu era cu mine ii simțeam mirosul de parfum. Și acum nu ma refer doar în parcuri sau în locuri cu multe persoane ca sa poți spune ca ar mai fi și alte persoane care au același parfum. Ma refer acasă. Tata nu se da cu acel parfum, mama nici atât. Noi am mai fost acum un an și ceva împreună, dar ne-am despărțit după aproape doua luni. La școală ne înțelegeam perfect... eram cei mai buni prieteni, în viziunea mea. SI anul aceasta în iunie m-a întrebat dacă vreau sa fiu cu el... și am avut aceasta discuție cu el din cauza unei cerți. Și ne-am despărțit pe 1 iulie, după ne-am văzut la mare 5 zile (am fost toți cu prietenii ) și ne-am înțeles super bine și acum mai vorbim din când în când.
Țin sa menționez ca în luna în care "am luat o pauza" toți prietenii îmi spuneau ca el încă mai tine la mine și ma iubește... și acum câteva zile și el mi-a zis asta...
Ma rog... întrebarea principala este: De ce ii tot simt parfumul? Fix când nu ma asteap, exact acum... de ce? Credeți ca încă as avea sentimente pt el?
Mulțumesc ca ați ajuns pana aici și a-ți citit.

2 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Dacă îi simți parfumul în casă și nu îl vezi, ar trebui să îl cauți în dulap... Pe bune acum, ai doar această impresie. Ați încercat să aveți o relație de câteva ori în intervale de timp destul de mari și nu a mers. Nu vă potriviți, doar vă înțelegeți ca amici și atât.

| seth2016 a răspuns:

Buna SmiMaria,

Poti sa-mi dai mai multe detalii? Daca am inteles bine simti mirosul in mai multe locuri si in momente diferite. Cat dureaza mirosul? Mirosul vine la pachet si cu altceva? Ti s-a mai intamplat inainte de asta? Poti sa-mi raspunzi si in privat.