| Brioşicazburătoare a întrebat:

Acum vreo 2 ani mi-a placut de un baiat mai mare decat mine.Cu timpul am inceput sa-mi pierd interesul si m-am comportat cu el normal, adica il consideram doar un prieten.Astazi m-a invitat in oras si se pare ca ii place de mine.Eu insa nici nu mai stiu ce simt...azi zic ca e dragut, maine zic ca nu mai e laughing.

Eu am zis sa ma intalnesc cu el sa vad daca ma simt bine poate interesul meu pentru el ar creste din nou si poate ar fi ceva intre noi.

Este prima data pentru mine, adica asta ar fi prima intalnire si sunt foarte emotioanta.

Ce credeti ca ar trebui sa fac? Va rog dati-mi un sfat!

Multumesc kiss

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

E normal să fi emoţionetă la prima întâlnire! Eu zic să fii tu însuţi.să te comporţi normal, conşideră că-ţi este o cunoştinţă veche.Baftă multă!

| croissant a răspuns:

Sa te duci la intalnire. fundita? :d

| Nolkyz a răspuns:

Pur si simplu fii tu insati. Fii naturala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fii tu, niciodata sa nu te schimbi pentru un baiat.Comporta-te normal,prima iubire nu se uita niciodata,e cel mai frumos sentiment,oricat ai planui dinainte, cand esti acolo uiti de toate planurile, improvizezi, dar ai grija ce vorbesti ca sunt sanse sa zici ceva tampenii doar din ameteala(am patit asta, dar nu la prima intalnire)

| Alexaaandraaa a răspuns:

E normal să fi emoționat, dacă persoana de lângă tine îți crează aceea emoție înseamnă că îți place, dar încearcă sp ii tu însății. Succes! puppy dog eyes Pup!:*