| Dianakaulitzz a întrebat:

Buna!
Acum vreo 2 zile, a fost ziua prietenei mele. Ea o influenta proasta asupra mea.Dormeam la ea in seara aceea asa ca nu puteam sa o las singura. Am iesit pe la 2 dimineata afara cu inca o fata, si ne-am cumparat alcool. (Suntem toate 3 minore). Stateam intr-un parc si ea facea mare galagie, am incercat sa o calmam (ea era deja beata) dar ne-am trezit cu politia in spatele nostru.

Nu ne-au dat amenda, nici avertizare, dar ne-au scris adresa pe caiet si ne-au facut poze la buletin. Ne-au lasat sa plecam dar azi am auzit ca a fost o masina de politie la mine in sat si imi e frica ca ma cauta. Daca e sa vina acasa la mine, oare imi vor da amenda sau ceva?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Voua nu. Parintilor vostri care v-au lasat nesupravegheate.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca vroiau sa va amendeze probabil o faceau atunci... insa avand datele voatre pot oricand face un proces verbal de amenda, iar daca te cautau veneau direct la tine la adresa.

| Madaxo97 a răspuns:

Sunt șanse să vă contacteze părinții să le spună ce ați făcut și să le dea și o mică amendă pentru că erați pe străzi și consumați alcool și tulburati liniștea publică. Poate aveți noroc și scăpați nepedepsite de data asta, pe viitor fiți mai atente.

| Dianakaulitzz explică:

E ok nu s-a intamplat nimic. Si promit ca nu voi mai face asa prosti