| myhaela a întrebat:

acum vreo 5-6 luni am stat cu un baiat mult mai mare decat mine dar dupa scurt timp ne-am despartit, dar acum stau cu altcineva dar nu imi pot lua gandul de la baiatul cu care statusem ceva timp in urma.Desi au trecut multe luni de cand nu mai am nici o treaba cu el eu inca nu l-am uitat. Ce as putea face ca sa il uit mai repede, sa il scot din viata mea mai repede ca imi face prea mult rau? oricat de mult as incerca sa-l uit nu pot. Vreau sa il fac sa regrete ca m-a avut candva si nu a stiut sa m-a pretuiasca, facandu-i in ciuda cu actualul prieten, dar imi e frica sa nu imi plateasca cu aceiasi moneda si eu sa sufar mai tare. Ce sfat imi dati?

multumesc anticipat!:*:*:*

Răspuns Câştigător
| miha<3 a răspuns:

Eu zic sa te gindesti la faptul ca acum nu mai aveti nici o treaba unul cu altul.gindeste-te si tu asa daca v-ati despartit asa de repede probabil ca a vrut doar sa rida de tine nu mai suferii dupa un baiat care nici nu a tinut la tine cu adevarat! gindeste-te la toate lucrurile pe care le-a spus despre tine acum ca v-ati despartit, si crede-me ca a spus si v-a mai spune...gindeste-te la actualul prieten si cit de bine te simti cu el si asa v-ei reusii sa il uiti pe fostwinking
sper ca ti-a fost de folos raspundul meu!
by crissu_crazy

3 răspunsuri:
| Moneyandfame a răspuns:

Primul sfat ar fi acesta: studiaza ortografia bine
Al doilea sfat ar fi acesta: lasa-l in pace pe saracul baiat, trebuie tu sa il faci sa se simta prost? sunt destule fete care pot sa faca asta, mai lasa si pe altele.

| Aly07 a răspuns:

Pai sincer daca nu l-ai uitat pe fostul prieten inseamna ca nu tii la actualul.
Pare rau sa iti spun asta, dar trebuie sa-ti gasesti un baiat pe care sa-l iubesti pentru al uita pe acela happy.
Succes.

| ÅñdRa a răspuns:

Hmmmmm
gresesti ca vrei sa faci asta...
lasa-l in pace nu merita si pana la urma o sa regreti tot tu