Ti se da o carte sau mai multe de la inspectorat. cere-i profei care ca ajuta sa va dea aceste carti
bafta noi am luat locul 2
Mersi pentru ajutor dar am uitat sa mentionez ca ea nu ne da cartea.ne-a dat tras la xerox din ea la fiecare.deci cum fac? unde pot gasi subiectele?
Buna!
Si eu sunt exact ca si tine, sunt clasa a 7a iar am fost cu echipa si am reusit sa luam locul 1 la etapa zonala.
Maine va fi cea judeteana...am mari emotii:(.
Si eu sper ca au invatat colegii mei, caci imi doresc mult sa castigam.
Intr-adevar pe internet nu sunt prea multe informatii despre subiecte, caci am cautat si eu... dar uite ce am gasit, e un test exemplu la teorie :D
http://sanitariipriceputi.blogspot.com/......eputi.html
Incearca sa il faci. Eu recunosc cand l-am facut prima data am facut 7/10 iar acum dupa ce am invatat mai multe am reusit 10/10 :).
Oricum incearca sa repeti cand s-a infiintiat CRR, unde are sediul, cand s-a format Crucea Rosie a Tinerimii si altele din istoric.
Si la practica fracturi, plagi, hemoragii, stop cardio, electrocutare, arsuri etc.
Succes va doresc!
Si eu am cautat si nu am gasit mare lucru. incearca sa ai incredere in colegii tai. eu sunt cls a8a si particip la judeteana maine. la noi in echipa fiecare a avut de invatat o parte. nu poti sa inveti tu totul. sunteti o echipa si munca trebuie impartita. stiu cum te simti pentru ca si eu am "specimene" in echipa, dar asta e, incerc sa am incredere in ei. multa bafta!
Si eu as vrea sa fac rost de carte:d.anul trecut am luat locul 2 pe judeteana.anul asta gimnaziul merge la nationala. sper sa reusim. Gimnaziului ii urez mult succes(sunt din Judetul Satu Mare)
Eu sunt din botosani
si eu trebuie sa merg la acel concurs
profa mea mi-a dat 2 carti de invatat
si eu sunt in a 7-a
StanilaAna întreabă:
misauratcuviata întreabă: