| sissy a întrebat:

Bunahappy. Acusi este halloweenul si noi de saptamana aceasta incepem sa pregatim totul, caci clasa noastra cu inca una suntem organizatorii.Intrebarea mea este daca aveti vreo sugetite cum sa ma imbracbig grin.Nu vreau sa ma complic sa ma duc sa caut peste tot si sa dau diferite sume de bani pe costume ca sa le port o singura data pe an.As vrea sa imi dati o idee... ceva simplu, ce pot gasi acasa, ce imi pot face chiar eu. ceva sa arat bine pentru ca acolo va fi si baiatul de care imi placelaughing.
Va rog daca aveti ceva ideei despre costume, machiaj si par.
Stiu ca pare absurd ca va intreb pe voi dar nu am nicio idee.
Poate imi ma inspir de la voihee hee...macar sa imi spuneti cum ati aratat voi anii trecuti sau cum veti merge anul acestahappy
MULTUMESC:*

25 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Vampiritza, extraterestru, muma padurii, shrek, sau ceva din scary movie.sau buttercup
nu stiu.bafta! :*

| juniper a răspuns:

Fa-te mumie din hartie igienica, nu stiu... cam ce-ti place tie? Fie body-guard, sandwich laughing

| pisoias29 a răspuns:

Hmmm nu stiu ce sa zic, ce ar fi sa optezi pentru acuarele se pot realiza masti interesante happy si in legatura cu, costumul poti realiza din bucatzi de materiale ceva daca nu vrei sa cumperi, sper sa iti iasa ceva happy

| AlinutzaRouz a răspuns:

Daca ai o masina de cusut si imagienatie poti face orice, dar eu zic ca poti sa cauti castume si la second, eu am mers cu un pr sa-si ia costum si din intamplare am dat peste un costum de vrajitoare in perfecta stare si a fot numai 5 lei.

oh si WY ca sa stii si tu, noi am imprumutat deja sarbatoarea de la americani si poate ca mu se sarbatoreste asa grandios ca in America si Canada, dar se sarbatoreste. Si daca chiar te intereseaza am citit pe un site ca Halloweenul romanesc e pe 30 octombrie numai ca se numeste Noaptea tuturor sfintilor ( si normal k doar suntem condusi de biserica)

Hinata

| LongboarderG a răspuns:

Eu am imbrac in rock-aritza incearca si uh... poti gasi tot cetzi trebuie acasa:*...bafta cu baiatulsmugsmug

| sissy explică:

Stiu ca in tara noastra nu se sarbatoreste dar noi il tinemhappy. Cel putin toate scolile de aici sarbatoresc happy. Acum nu stiu in alte orase daca se tine sau nu.thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. as vrea sa va spun ceva.
SUntem in Romsniahappy aici halloweenul nu se sarbatoreste. el are o istorie pentru americani nu e asa o zi oarecare.
BAftahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz k spun dar o tampeniehappy
O strategie de marketing.in aceasta peridoada pib-ul creste. deci""Trick or Treat"
La fel si de valentin'days sau cum se mai scrie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca la mall-ul asta din berceni este un magazin si se numeste BRUNO

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu te costumezi in printzesa, eu ma costumez in printz... daca tu te costumezi in baba cloantza, eu ma costumez in stramba-lemne... daca tu te costumezi in sirena, eu ma costumez in lac... daca tu... daca eu...batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu este sa te imbraci intr-o rochie neagra si o palarie sau ceva sau poti face o masca din carton si o asortezi cu alte hainehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fate printesa ca tise potriveste foarte mult si macheaza te in albastru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sissy, cred ca am un raspuns pentru tine : eu spun sa te costumezi intr-o zana, poti sa te costumezi cu o fusta draguta, o bluza cu fluturasi sau margele cusute pe ea sau te poti costuma in vampir. Iti trebuie cam lucrurile astea: o rochie neagra lunga pana la pamant, o pelerina rosie, tot asa de lunga ca rochia si, o pereche de pantofi cu toc de culoare rosie
sau neagra. Machiaj: te poti da cu un ruj rosu aprins, pudra alba, alba, pe fata, machiaj negru,(daca nu ai machiaj te poti da cu putina cenusa din soba) si despre par, dupa ce ti-l speli, piaptana-l in jos, drept si lasa-l pe spate asa ud cum e. Aste sunt sfaturile mele, dar poti face ce vrei cu ele. Noroc la halooween!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga sissy, am o sugestie pentru un machiaj infricosator.tot ce ai nevoie este un creion negru de ochi.eu iti sugerez sa iti desenezi pe un obraz o panza de paianjen sau un paianjen, pe unghiile tale poti pune oja neagra sau rosie sau verde, depinde ce vrei sa te faci pentru petrecere.am o sugestie, daca vrei.eu iti propun sa fii vrajitoare.este foarte simplu pentru ca poti sa te imbraci si sa te machezi foarte usor.de exemblu poti sa cauti in garderoba ta o rchie neagra. cel mai bine ar fi sa fie scurta pana in genunchi sau lunga panan pamant, dar nu conteaza asta, important e sa fie neagra.ca accesoriu de par poti pune in loc de palarie de vrajitoare o banta cu o funda neagra sau o clama mare infricosatoare. daca vrei altceva, poti fi vampiroaica.iti trebuie doar o camasa alba, roie sau neagra cu volanase si o fusta asortata la culoare sau pantaloni lungi negri.mm... iti va trebui si un machiaj adecvat... stiu! ceai spune de oja rosie la maini, fard de pleoape rosu sau negru, niste slipici negru sau rosu pe par sau pe fata si ruj negru sau rosu. iar in par poti pune o funda rosie sau accesorii infricosatoare negre sau rosii. ei ce spui? ti-am dat cateva idei si sper din suflet sa -ti fie de ajutor. Cu drag, corina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand e halloweenul american? va rog spuneti mi si mieh

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea sa iti pui o rochie neagra care sa para rupta si sa fie desigur scurta, cu dresuri negre si o bluza care sa fie stramta la bust si de la bust in jos sa fie evazata si eventual o palarie de vrajitoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, sissy! Daca vrei sa arati bine pentru cavalerul tau trebuie sa sti mai intai cam ce personaje de Haloween ii plac sau cel mai bine fi tu insati : imbraca-te cu cea mai frumoasa rochie din garderoba ta si cu o masca merge bine
dar ai grija foloseste culori ca :negru combinat cu rosu sau portocaliu combinat cu negru. Oricum incearca sa fi cat mai naturala crede-ma va tine. Tipu te va placea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te por ajuta euwinkingwinkingsmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun eU! In caz de nu iti ajung bany pentru costum de,, h.", PoTy sa iti faci tu de exemplu:vrei sa fii vrajitoare! dc ai o rochie neagra si un voal negru dar si imag cu fantome sau mai stiu eu ce...pentru a face palaria iti trebuie un con de hartie negru si o palarie.pentru matura trebuie:1 matura voal negru si desene halloween.Cam asta stiu si eu bafta! :X:X:Xbig grinbig grinbig grin:X:X:Xbig grinbig grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa te costumezi in mim pentru ca e simplu niste pantaloni negri o bluza cu dunci negre sau o bluza alba si o palarie dara sa nu vbwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In dracusor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inbracate intr-o rochie neagra daca ai sau roz nu coneteaza fardeazate cu un negru la ochii sau rosu date cu carioca rosie la gura in parti cas zici ca esti de sange parul ar trebui sal ai drept asa nisrte pete negre pe fata cu rosu dar nu multe si cu rochia nu conteaza parerea mea zic daca ai o rochie de printesa ca ideile aste te vor ajuta aa si ca daca faci asa cum ti-am zis eu o sa fi printesa moarta :*:* si mai modifica daca vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am cumparat un costum de vampiroaica care a costat 29 de lei si niste dinti de vampir care au costat 5 lei. in total 34 lei. eu iti spun sa iti iei si tu ce mi-am luat si eu.eu m'i le'am cumparat de la real 2...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puneti niste colanti stramti negri o rochita scurta cu maneca lunga si neagra si macheazate cu fard mov si cu ruj negru daca nu rosu o palarie de vrajitoare cu negru si sa iti faci unghiile negre sau mov inchis

| AskMeRO a răspuns:

Frate vezi ca e un magazin bruno se numeste si se gaseste in mall-ul din berceni la etajul 2