| Sophia_Stefania_1996 a întrebat:

Acuși începe vacanță de vară. Duminica viitoare merg la Deltă. Dar pentru vacanță nu am planificat nimic. Mama a zis ca anul acest nu mai mergem în Italia.Cei mai mulți prieteni sunt plecați, la bloc la mine sunt numai copii mai mari.In fiecare an după ce am terminat activitățile planificate ma plictisesc de moarte????. Teme nu o sa am că la nu-l trec în clasă a 5a și nu ne mai dac ca n-are cine să nu le verifice.de citit poate o să mai citesc Harry Potter dar în rest poate mai citesc o pagină pe săptămână. Cu jucării eu nu mă joc.

P.S. am 11 ani si ma plictisesc foarte repede.imibplace să creez dar nu neaparat chestii grele.Sunt din Bacău.

1 răspuns:
| anamariarot a răspuns:

Dacă îți place să citești, uită-te după cărțile de la editura Arthur pentru copii. 100% o să găsești măcar câteva cărți care o să îți placă foarte mult și nu te vei plictisi, pentru că n-o să-ți vină să le mai lași din mână.
Mai poți încerca acele cărți de colorat pentru adulți. Nu e nimic vulgar în ele, doar că sunt mai „complicate" desenele și au foarte multe detalii.
Te poți uita și la filme(cele animate ar fi o opțiune bună), iar în ceea ce privește ce vrei tu să creezi, caută pe YouTube „project for kids" și găsești o mulțime.