Copilării prostești, ce menire dacă el nici măcar n-are interes pentru tine? ia pe cineva să fie din oraș cu tine și cu care te poți vedea. băiatu are iubită, ce ai căuta să te bagi? ție ți-ar conveni să fii cu el și să vină una să se dea la el?
La anisorii tai, plctisitul asta este ceva normal si natural, fiindca esti inca copil, fara sentimente sedimentate, fara chestii profunde, totul fiind superficial si de scurta durata. Am inteles, simpatizezi un baiteld e 10 ani, dar asta va ramane la stadiul de placut doar, pana va apare intr-o zi, un baiat mai mare, de care te vei indragostii.
10 ani inseamna o prieteni lunga, nu dragoste sau iubire.
Asdar, tot ce ti se intampla la anii astia, este foarte normal, relatii de prietenie de scurta durata, de schimbat papusile, pardon baietii
La 15 ani nu ai nici o viata tumultoasa, dimpotriva, este doar una de joaca cu ceilalti, fiindca te plictisesti usor de ei si ii schimbi. Dupa cum spuneam, este specifica COPILARIEI!
Nu ii poți strica relația dar totuși. Doar poți sa il întrebi în mesaj "mie îmi cam place de tine" sa vezi reacția.
Apuca-te sa mai cunosti si altii. O sa regreti mai tarziu ca l-ai urcat pe piedestal si nu ai facut nimic sa fie al tau.
Csnd sunt multi altii mai buni ca el. Ce te atrage este un sentiment de cand erai mica.
E un sentiment gresit interpretat.
Impune-ti sa-l scoti din mintea ta si sa nu ii mai compari pe toti cu el. E o chestie cam narcisista si mi se pare ca are chiar un nume specific in literatira de specialitate.
Marius339 întreabă: