Inseamna sa-ti alegi o zi intre 1 si 9 martie si acea zi va decide cum va fi restul anului pentru tine. Daca te-ai nascut de exemplu pe 3 noiembrie, baba ta este pe 3. Daca te-ai nascut pe 23 august, baba ta este pe 2+3=5 martie si asa mai departe. Sper ca te-am ajutat
Adica iti alegi o zi din 1 martie pana in 9
si cum va fi vremea in acea zi asa te vei simti tu tot anul
cam asa ceva am inteles si eu
fundita?
Baba se pune dupa 1 martie pana pe 8 martie. daca in ziua in care ti-ai pus baba este frumos afara, soare, fara vant asa va fi si anul tau luminos plin de bucurii si sanatate iar daca afara e urat la fel va fi si anul tau. fundita?
Sa alegi o zii de 1 pe 9 martie si cum e in akea zii asa iti va fie tie tot anul daca ninge inseamna ca va fi urit daca e soare vei avea noroc :X si ba se aleg in funkite de ziua de nastere daca ety nascut pe 4 pe 4 e baba ta dar daca esti nascut de ex pe 13 aduni a cu 3 si da 4 shii daca esti nascut pe 19 aduni unu cu noua si da 10 deci mai aduni inca o dat si da 1 sper ca ai inteles
baftaa funda ?
@xxoannaxx
si daca m.am nascut pe 29 pe cat va fi baba mea?
Pe 11?
eu stiam ca ai voie sa.ti alegi ce zi vrei
Baba se alege in fuctie de ziua in care esti nascut.
daca esti nascuta pe 5 aprilie, baba o sa fie pe 5 martie
daca esti nascuta pe 16 noiemb, baba o sa fie pe 7 martie (6+1), oricum luna in care esti nascut nu conteaza.
Daca o sa fie frumos afara in ziua in care este baba ta o sa ai noroc tot anul, daca o sa fie urat nu o sa ai noroc. Mai este o varianta ca daca este frumos esti buna, iar daca este urat, esti rea.
Sper ca te-am ajutat.
funda:*:*?
@miina pe 9 e baba ta. De obicei se alege dupa data in care te-ai nascut ca sa insemne ceva pentru tine acea zi.
briana întreabă:
Mariadolores întreabă: