In tot mesajul asta lung, nu am vazut un `si eu il iubesc` decat o data, la inceput. Nu stiu ce sa spun, tu chiar il iubesti? Nu prea se vede din ce ai facut.
`Varsta si-a spus cuvantul`? Ce naiba, ca sunt unii care sunt impreuna de la 15 ani si ajung sa se casatoreasca! Da, rare cazurile, dar exista, pentru ca s-au iubit cu adevarat.
Tu ti-ai batut joc de baiatul asta, care spre surprinderea tuturor probabil, era diferit de ceilalti, NU era ca toti nenorocitii astia. Mi se pare oricum ca ar mai tine la tine, daca te-a cautat si poate te testeaza, avand poza cu fata aia, care poate nici nu e iubita lui. Fa ce simti, dar daca esti iar nehotarata, mai bine lasa-l. Adica el a spus ca te astepta pentru orice, ceea ce mi se pare minunat, dar tie nu stiu cat iti pasa de asta.
Si din punctul meu de vedere, inca te mai iubeste. Vorbeste cu el daca il mai vrei, vezi ce se intampla, dar nu mai face prostii din astea.
Cum te-ai fi simtit tu daca el ar fi vorbit cu cea mai dusmanca a ta? Pai da, cam asa s-a simtit si el cand ai vorbit tu cu ala.