| nicolicipici a întrebat:

AJUTATI-MA pe "prietenul meu" il cheama Paul si imi este rusine sa ii spun ca simt ceva pentru el, il iubesc asta din clasa a 4 a i-am trimis un biletel >:" si i-am spus ca il iubesc si el ma iubea atunci laughing))) ce iubire pe noi atunci dar cineva din clasa lui l-a gasit si la dat directorului si de atunci s-a rupt legatura intre noi acum... sunt clasa a 7-a el a 8-a di il iubesc nu pot s aiubesc alt baiat, nu pot am incercat sa uit! NU POT! ajutati-ma sa ii spun intr-un fel e cel mai frumos baiat din scoala...

Răspuns Câştigător
| Maryjay a răspuns:

Daca desigur nu are prietene, incearca sa te bagi in seama cu el in pauze. Fa rost de numarul lui de telefon si trimite-i un sms gen "buna sunt x-y ma plictiseam si voiam sa vad ce faci" Daca si lui ii place de tine o sa iti raspunda la mesaje, si o sa intre in detalii :p, sper ca te-am ajutat.pa,pa

| nicolicipici explică (pentru Maryjay):

Multumesc! pentru raspuns...

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Intr-o pauza cauta-l si spune-i ca vrei sa-i zici ceva...si ii zici ca il iubesti

| micutsa19 a răspuns (pentru mona):

Vrei sa sperie baiatul si sa o ia la fuga daca ii zice asa direct? mai ales ca nu mai tin legatura ce vrei sa zica ala ca a tras pe nas? laughing

| mona a răspuns (pentru micutsa19):

Se sperie doar daca e un baiat salbatic si nu cred ca e cazul, fara frica ca nu fuge daca ii spune direct

| nicolicipici explică (pentru micutsa19):

A tine legatura nu inseamna ca nu vb de loc cu elI don't want to see na... vb cu el pe mess, facebook dar cand sunt langa el imi este rusine sa vorbesc cu el straight face

| neutrino a răspuns:

Cine te opreste sa-l iubesti pana la adanci batraneti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba te ajutam daca tu nu faci nimic.
Trebuie sa vorbesti cu el, spune-i macar ceva, ca noi cum altfel te putem ajuta? Vorbim cu el? laughing

| nicolicipici explică (pentru anonim_4396):

Vb cu el... off... u intelegeti straight face dar nu stiu cum sa ii spun ca simt ceva pentru el "_" acum ai inteles thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai trimite-i un biletel, de data asta pe langa abureala cu iubirea zi ca ii faci si un oral, va veni la tine mergand pe coate.

| nicolicipici explică (pentru anonim_4396):

Ii fac lu mata un oral ma! I don't want to see zat de-aici... ce scarba de om -~-

| frumixxxbubulina a răspuns:

Incearca sa vb cu el