| irinaC2014 a întrebat:

Buna ajutati-ma sa fac un cadou prietenului meu care implineste 18 ani
P.S. ne intalnim de 3 anisori

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

In primul rand, foarte frumos! Sa va tina cat mai mult.
Ii poti constitui cadoul din mai multe lucruri pe care la alegi tu in functie de profit :
-un parfum
-un ceas
-o bratara cu numele lui gravat
-ai putea sa iei un set de bratari cuplu, de genul : His iar pe a ta sa scrie hers
-o cana sau diploma pentru cel mai bun iubit
-un articol vestimentar
-un colier daca poarta
-o sapca daca poarta
-o esarfa draguta
-o cutie de bomboane de calitate
-o poza cu voi 2 in rama
-o cutiuta cu biletele iar pe fiecare sa scrii cate un motiv de ce il iubesti
Sper ca ti-am fost de folos. Petrecere frumoasa si la multi ani!

| 愛日本 a răspuns:

Ceva personalizat cu voi doi (un tablou, o perna, cani)
Un ceas.(unul normal si frumos)
O carte.(daca ii plac)
O sampanie.
Nu trebuie sa personalizezi fiecare obiect, un tablou e ok, sau o poza, ar arata ciudat.
Un parfum.

| AnonimaOk a răspuns:

Buna!
Sunt 3 genuri de cadouri :
- ceva ce crezi ca ii trebuie sau isi doreste : set de ingrijire de barbati, un ceas, o haina, un parfum
- ceva simbolic sau facut de tine : o bricheta, o cravata, un papion, o felicitare speciala, o poezie sau un cantec daca te pricepi
- ceva care sa se refere la voi doi : bilete la un meci de fotbal sau un sport care ii place, bilete la un concert, cina pregatita, cana personalizata, un album cu pozele voastre, bluza personalizata, perne sau alte minuni
De 3 ani cel mai probabil il cunosti suficient de bine incat sa nu mai ai nevoie de sfaturile mele happy. Sa va tina relatia!

| AvalohAlyn a răspuns:

Un ceas de mana frumos,un parfum,un medalion sau lantisor de argint sau aur cu o cruciulita sau altceva,niste carti foarte bune care sa il captiveze,casti audio performante, animalut de companie, jocuri video frumoase sau un album foto special, un tricou personalizat cu mesaj de dragoste, cana personalizata...etc
La multi ani prietenului tau.

| RainmakerX a răspuns:

Buna Irina!
Deci, va intalniti de 3 anisori, asta inseamna ca aveti multe poze impreuna, nu?
Bine atunci...stii ce as face eu daca as fi in locul tau?

-Varianta 1.

Cred ca as lua un set intreg de lenjerie de pat personalizata cu foarte multe poze cu voi 2, intelegi tu, astfel incat atunci cand merge la culcare sa fie mereu alaturi de acele amintiri cu voi 2. Cred ca ar fi dragut...

-Varianta 2
Un ceas de mana fain pe care il duci la un ceasornicar sau la un om ce se pricepe si acolo sub limbi ii poti pune o poza cu voi 2, o poza facuta intr-un moment special din viata voastra. Daca nu ti se pare de ajuns doar ceasul atunci faci si un tricou la fel... Eu unul apreciez astfel de cadouri cu toate ca sunt baiat.

Sper ca ti-au placut, succes!

| thequeen18 a răspuns:

Buna, ii poti face cadou o rama foto cu o poza sau un colaj din mai multe poze cu voi si un parfum care crezi ca il reprezinta. Iti recomand sa ii faci cadouri personalizatd pentru ca sunt mult mai dragute. Sper ca ti-am fost de ajutor :*