| Costiiina a întrebat:

Ajutati-ma va rog am o mare dilema sad am fost cu un baiat 2 luni de zile am tinut ff mult unul la celalalt ne cam certam dar totusi il iubeam si simteam ca si el ma iubeste. Dupa ce am decis ca nu mai pot continua cu el i-am spus ca relatia nu cred ca mai are rost si am hotarat sa ne despartim. Dupa aceea el a tot incercat sa ma convinga sa tine la mine dar eu nu am mai vrut. Dupa cateva zile a renuntat sa mai incerce sa ma convinga si de atunci a inceput cred eu alta "taictica" adica acum "se da la mine" si in secunda 2 dupa ce eu ii intors vorba sau il tratez cu indiferenta imi spune ca are prietena, asa face intotdeauna, dar totodata ma intreaba ce fac daca mai ies pe afara cu cine ma suna si chestii de genu dar la final imi spune ca are prietena.Eu nu stiu ce sa mai cred am vorbit si cu cea mai buna prietena a mea, ea imi spune ca el isi bate joc de mine, dar eu nu prea vreau sa o cred...nu l-am cunoscut asa. si nu cred ca e asa.Astept pareri. sad

Răspuns Câştigător
| Moniik a răspuns:

Heey nu mai pune tu atata la suflet, posibil sa nu aiba prietena si chiar daca are ii doar o acoperire laughing, cred ca el inca mai tine la tine, daca si tie iti place de el incearca sa vorbesti cu el si sa-i spui tot ce simti stiu ca te gandesti ca poate nu o sa-ti zica ce vrei sa auzi dar incearca macar o sa stii ce ai de facut in viitor si lasa orgoliul deoparte cateodata strica ...Si daca tu il placi de ce nu te impaci cu el facad tu primul pas? Incearca sa comunici cu el.Bafta big grin

8 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Pai eu sincer nu prea cred ca are prietena. Cred ca incearca sa te faca invidioasa sau sa te atraga intr-un fel sau altul. Daca esti sigura ca nu mai poate fi iubitul tau adica tu chiar nu il mai placi in acel fel spune-i-o usor ca sa nu fie ranit. Totusi nu exclud posibilitatea sa aiba prietena si sa fie grijuliu cu tine sau cv. In orice caz eu sunt sigura ca inca mai tine la tine macar putin si in niciun caz nu isi bate joc de tine happy esti o persoana foarte speciala daca ai avut un asemenea prieten

| Aeerdnaaa a răspuns:

E cam patetic tipu'... fara suparare.Cum sa vorbeasca cu tine si dupa : "am prietena stii?smug " laughing.Haide ma, e prea de totlaughing. Pana la urma intreaba-l direct : Ba! Tu ce mai vrei de la mine?! nu mai tin la tine si asta estraight face. Esti tanar! Fa-ti o viata proprie...lasa-ma!straight faceputin ma intereseaza ca ai prietena.si fii atent: nu mai vreau sa fiu cu tine! (si gata big grin).Asa daca tu o sa continui sa il bagi in seama indiferent cum.el cred ca ii "raspunzi" intr-un fel, intelegi? Asa ca, trebuie sa lamuresti situatia laughing.Si stai linistita ca nu isi bate joc de tine dar e cam.(Stii tuu)tipu straight face. Bafta! :*

| tinaHd a răspuns:

Vrea sa te faca geloasa eu cred ca tine la tinelove strucklove strucksmugsmug
succes:*

| Moniik a răspuns:

Intrebarea ii tu ce vrei de la el? ai fost cu el si tot tu te-ai despartit de respectivul si inca baiatul o incercat sa te impace si tot tu ai fost fata rea, nu cred ca isi bate joc de tine happy aici tu esti aia complicata, baiatul o vrut sa te impace tu l-ai refuzat si poate chiar tine la tine dar ii frica sa nu-l refuzi asa ca incearca intr-un fel "sa se scoata " adica sa nu fie el intr-o situatie penibila

Răspuns utilizator avertizat
| andreea47 a răspuns:

Nu te supara pe el, doar incearca sa te faca geloasa fara sa se vada ca de fapt il afecteaza despartirea, doar vrea sa se impace cu tine.parerea mea!

| MuZIcaEuNDrOg a răspuns:

Se da mare in fata ta...s-au poate are dreptate.dar in general.sa nu crezi ce zic alti, fa ce iti spune inima.

| Costiiina explică:

Multumesc pentru toate sfaturile :* am uitat sa specific si eu mai tin la el dar nu stiu cum sa eu spun daca ma ia peste picior? daca nu ma asculta ( adica sa gasesc momentu in care cred eu ca ar trebui sa ii spun stii eu tin la tine ce facem? tu mai tii? sau ce ai de gand sa facem cu "noi"? ) aaa si mai o chestie care ma derutat ff mult acum cateva zile am intrat pe fb lui si am comentat la o poza impreuna cu mai cateva fete si cand a intrat pe mess eu am ras un pic de el pentru ca nu e genu sa intre fff des pe fb si atunci mi-a zis cu un fel de indiferenta sau aroganta sau cel putin asa am simtit eu ca el oricum imi sterge comurile si le lasa doar pe ale prietenilor lui si atunci ma apucat rasu si l-am intreb pai eu ce sunt pentru tine dusman? si atunci mia raspun : nimic pentru mine... nu stiu ce sa mai zic sad... dupa cateva zile a fost ziua lui si fratele meu l-a sunat de dimi si i-a spus lma si chestii de genu eu nu am vrut sa ii spun iar apoi dupa vreo 2 h m-a sunat el si ma intrebare: auzi da tu nu aveai de gand sa ma suni? thinking am ramas un pic confuza dupa toate intamplarile nu stiu ce sa mai cred. si cand i-am spus ca nu. ma gandeam sa iti las doar un simplu mas apoi am schimbat eu repede subiectu cu ce face el si mi-a spus sad ca se duce sa se intalneasca cu prietena si atunci i-am zis Ok.Pa sad Sfaturi plsss