| roxyana03 a întrebat:

Buna AJUTORcrying
prietenul meu m-a inselat. ne-am desp. acum 3 saptamana ...etc... el de cand ne-am desp.isi bate joc de mine, sta cu ceea mai buna prietena a mea "asa zisa cea mai buna prietena a mea s-a dovedit cine era si aia". ce sa fac?
ia`m trimis un sms. nu stiu daca trebuia sa il trmit voi ce ziceti sms era "Alin vreau sa iti zic ceva NU VREAU SA TE MAI AUD SI SA TE VAD NICIODATA. pentru faza cu creolaSper sa te simti bine cand iti spun aceste cuvinte tile spun cu lacrimi in ochii. dar nu mai conteaza. Vor ramane doar simplii prieteni.M-am saturat de tineDaca vrei vrea sa vorbim astept sa ma suni, daca nu treaba ta, oricum nu ma mai intere. Aceste cuvinte care ti`le-am zis le-am zis cu lacrimi in ochii. Aduti aminte de mine si de ceea ce`ti sppunNimeni nu te iubeste cum te iubesc eu. imi cer scuze pentru tot. ADIO alincrying " ce zice`ti am facut bine? el de 3 saptamana cand ne-am desp si-a batut joc de minecrying... oare am facut binecrying? AJUTOR. FUNDA+VOT

Răspuns Câştigător
| PrecioussGirl a răspuns:

Nu cred ca ai facut bine.
arata-i ca nu iti pasa chiar daca pe tine in adancul sufletului te doare.
stergei nr, idu tot si gaseste fel de fel de activitati ca sa nu te mai gandesti la el. cand treci pe langa el nici nu te uita la elwinkingsi nici la aia care cica tie prietena. el exact asta vrea sa te faca sa suferi, sa te nekajeaszca, iar tu trebuie sa ii aratsi ca nu a reujit sa faca asta. Trebe sa te vada tare si puternica.winking
Punete si citeste, iesi in parc cu rolele, bicicleta, in oras, uitete la filme, orice ca sa nu te mai gandesti la el.
Daca te baga in seama nici nu-i raspunde. Cred ca nu te iubeste deloc din moment ce ti-a facut toate asta. Insa atunci cand o sa vada ca esti tare, te ti pe pozitii si nul bagi in seama o sasi bage unghia in gatwinking. Asta e parerea mea. Bafta :*. O sa gasesti un baiat muuuult mai bun ca el stai lin happy

6 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Mz ptr funda :*

| freehugs a răspuns:

Stii ce ar trebui sa faci tu ca sa il doara la fel de tare? Ti-o spun din proprie experienta. IGNORA-L,fii indiferenta,nu-i mai trimite sms-uri,nu mai apela la trucuri ca sa il vei,nu il mai urmari, nu te mai interesa de el, si ai grija sa iti ocupi timpul cu alte activitati.Crede-ma indiferenta doare foarte tare,si chiar daca te intalnesti cu el pe strada nici sa nu te uiti la el,sa nu il vezi, treci pe lanaga el cu capul sus, fii tare...trebuie sa dai dovada de joc actoricesc aici, sa nu iti arati inca ramasita de iubire ce banuiesc ca a mai ramas acolo.Fii indiferenta, la fel ar trebui sa faci si cu prietena tawinking

| silvia94 a răspuns:

Din pct meu de vedere nu cred ca ai facut bine.cu toate ca il iubesti nu trebuia sa te arati ranitain fata lui.el daca te iubeste va veni la tinecand va vedea cat de indiferenta ai foat cu el si isi va cere iertare pentru tot ce tia faqt.si eu acum trec prin situatia ta.dar il las sa vada ce a pierdut.j stiu ca tot el se va intoarce la mine.ca sa vbm maimulte silviu_tza94 da-mi add numai bine:**

| IcsD a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu ai facut bine. Ai si tu respect de sine.
Oricat de mult te`ar durea tradarea si purtarea lor nu le face pe plac. Arata indiferenta si in caz ca te cauta ii poti spune: "Acum vrei sa iti bati iar joc de mine? Daca ai ales`o pe ea, cu ea sa ramai! Eu nu o sa va iert niciodata si pentru mine nu mai insemnati nimic. Sincer, va portiviti sunteti la fel!" Asta spui doar daca te provoaca.
O sa te doara un pic apoi o sa iti treaca, o sa gasesti alt baiat. Daca te injosesti mai tarziu vei regreta ca te`au luat de fraiera.

Fundaa? Si Baftaaa

| JaneEyer a răspuns:

Sincer,nu mi se pare bine ce ai facut...Nu trebuia sa ii arati cat suferi...Dar el chiar daca te batjokora tu trebuia sa ii arati indiferenta si apoi isi va da seama ca greseste.Si daca el chiar tine sua a tinut la tine va veni macar sa isi ceara scuze.Insa,dupa ce i.ai dat mesajul, asteapta sa vezi ce zice. poate ce i.ai zis o sa ii ajunga la suflet.sadImi pare rau pentru ce ti se intampla si sper ca te.am ajutat:*

| GoodMorningSunshine a răspuns:

1. - Nu trebuia sa-ti arati sentimentele fata de el...
2. - Ai zis ca si-a batut joc de tine, UITA-L!
3. - Cum a zis si @silvialacatus, daca te-a iubit/te iubeste se va intorce la tine, si tu nu-l ierta... whistling Bine, sunt rea!
si cam atat, fi puternica si treci peste.