Chiar daca nu am peste 20 de ani, iti raspund chiar daca poate nu ma vei lua in considerare. Este clar ca fata de asta vara te-a dat peste cap.Citind intrebarea ta prima chestia care imi trece prin cap e: De ce nu o lasa pe actuala? Indiferent daca fata de asta vara e interesata sau nu de tine, odata ce simti ca numai ai sentimente pentru actuala ar trebui sa nu mai continuati relatia pentru ca va faceti rau unul altuia.In plus eu ca fata iti garantez ca a lasa o fata inainte sa incepi o relatie si sa fii sincer cu ea e mult mai divers decat sa iti placa de alta dar sa contiunui sa te prefaci cu actuala.In legatura cu fata, si cum sa procedezi eu zic ca ar trebui sa incepi usor si sa va vedeti, sa mai iesiti impreuna si sa nu vb cu ea doar prin mesaje sau pe mess pentru ca e complet divers.Mi se pare si normal sa nu reuseasca sa se indragosteasca de tine sau sa te vada intr-o maniera diversa decat un simplu amic.Sau ai putea sa lasi orgloliul de-o parte si sa ii zici face to face tot ce simti pentru ea.O simpla prietenie se poate tranforma...
patrizia696 întreabă: