| BetyKittyArr a întrebat:

Buna all, am o intrebare simpla, ce film ati alege dintre Titanic si Avatar?

Dupa parerea mea, eu nu am vazut Avatar, dar sunt sigura k ii de ***, in schimb Titanicul, cand il vad de fiecare data plang... are ceva special happy
Alegeti filmu si exprimati-va parerea

3 răspunsuri:
| sydhksisbb a răspuns:

Parerea mea este ca ambele sunt filem f. bune, create de acelasi regizor minunat, james cameron, da avatar este putin deosebit de titanic, dupa cum spuneai, titanic este mai romantic, dar avatar este mult mai reusit, cu multe esfecte speciale, cu o actione la fel de buna ca a titanicului, dar este 3D, deci, dupa mine avatar ar merita toti banii, si daca poti, du-te si uita-te la el 3D, GOOD LOCK!

| Bellinda99 a răspuns:

Pai eu zic ca Avatarul este foarte special de celelate filme si este foarte interesant.Si Titanicul imi place foarte mult pentru ca este foarte dramatic si sincer si eu am plans cand m-am uitat la el.Sincer nu stiu, amandoua filmele sunt super si amandoua sunt facute de James Cameron.

| JH a răspuns:

Avataru e mult mai fain decat Titanicu. La Titanic mi-a placut expusa povestea vaporului in sine. povestea alora 2. ete grija mare...da in schimb in Avatar e un super story. cu peisaje faine.cu personaje foarte bine conturate...

Întrebări similare