| EuphoricEyes a întrebat:

Buna all! Am o problema! Am nevoie sa scot la imprimanta desene de craciun.globuri,cadouri etc.Am gasit super multe pe lumeapiticilor.ro, dar trebuie sa-ti faci cont sa ai 18 ani, sa-ti dai nr de telefon si mai multe.Nu stiti unde pot gasi aceleasi desene ca si acolo sa le pot scoate la imprimanta? Am cautat si altfel de desene, dar niciunul nu este pe placul meu.Ma ajutati? Dau funda mare! Am nevoie urgent de raspunsuri cat mai multe si am mai pus aceasta intrebare dar doar o persoana mi-a >raspuns!sadMultumesc!kissbig grin<

Răspuns Câştigător
| nashu40 a răspuns:

Buna Gia!
Ca sa poti imprima o imagine nu e neaparat nevoie s-o imprimi direct de pe site-ul unde ai gasit-o. Dai pe ea click dreapta si apoi "save as" si o salvezi undeva la tine in calculator, de unde o poti imprima.
Sau, pe google dai click pe "imagini", apoi scrii ceea ce vrei sa cauti si-ti va gasi cateva sute de imagini. Atentie : dai click simplu pe ea sa o deschizi, pentru ca in majoritatea cazurilor, la prima lor vizualizare apar in format prea mic. Deci deschizi imaginea care te intereseaza si, la fel, dai click dreapta si save as.
Succes!

1 răspuns:
| virla a răspuns:

De ce sa te complici sunt 24 milioane de pagini net crezi ca lumeapiticilor e unica pe care gasesti astfel de poze? intra in lumea celor mari -internet-si vei gasi tot ce cauti...