| Iordache_Alexandra_2000 a întrebat:

Buna all...
Am o problema...Cum imi pot convinge tatal sa ma lase in DeMoga SuMMer Camp?! Mama este total de acord... Tabara o platesc eu (stiu ca e scump dar am banii) Dar azi cand i-am zis tatei "Stiai ca Marius Moga face o tabara?" el mi-a raspuns " Sa faca."
Si nu stiu ce sa facc...eu adorr muzica (voce)...si am gasit o tabara perfecta pentru mine.
Si chiar nu vreau sa aud "lasa ca stie el mai bine" sau "i-a note bune" sau "fa-i pe plac"...sau chestii de genu.
DAU FUNDOAIE rolling on the floor LA RASPUNSUL CARE A FUNCTIONAT :*

Răspuns Câştigător
| KamyHeey a răspuns:

Incearca sa ai o discutie cu el in care sa ii explici cat de mult inseamna asta pentru tine.

3 răspunsuri:
| Iordache_Alexandra_2000 explică:

Mda...taicamiu,e ciudat..nu stiu cum sa va explic.dar CatelNebun metoda cu stresatu la mine nu mere ca el se inerveaza repede si KamyHeey chiar nu stiu cand sa il prind intr-o ipostaza mai buna ca sa discutam.

| KamyHeey a răspuns (pentru Iordache_Alexandra_2000):

Oricand....adica fa ceva bine sau ia o nota buna is cand e in culmea fericirii vorbeste cu el.

| CatelNebun a răspuns:

Nu stiu cum e tactu' da eu pe ai mei ii stresez pana primesc ce vreau. Daca e problema de incredere, incearca sa te bagi in situatii in care poti demonstra ca esti capabila, pana incepe sa aiba incredere in tine. Bafta