anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all! Am reusit sa stric tot intre prietenul meu cel mai bun, adica baiatul cu care era sa fiu impr. Incepe cam asa: acum 1 ora vorbeam pe mess si la un moment dat mi-a zis ca "tot ce vbim noi sa nu iji ia zboru' " [adevarul este ca am 3 prietene la care le'am mai povestit ce vorbeam cu el ] nu stiu daca mi-a zis pentru ca a auzit ceva sau doar sa ma puna la incercaresad, dar dupa ce mi-a zis eram confuza pentru ca ma simteam vinovata, nu stiam ce sa ii zic face dar i'am rasp cu nu! la care el mi-a zis ceva de genu' : "incepand de acum, ca pana mai inainte facuji posta ". aici eram confuza rau de tot, si ii dadeam raspunsuri numai cu da, nu, bine, ok! A inceput sa'mi zica ca e in plus, si ca ma deranjeaza sad. si eu tot asa raspundeam sad. Mi'a mai zis ca in seara asta si'a dat seama ca nu mai are rost sa intre pe mess, si ca ma credea mai entuziasmata dar eu pe zi ce trece arat opusul si ca a crezut altceva din ceea ce i'am zis cand m'a intrebat daca il plac, dar acum ramanem cum am fost. Cand o sa intre cum sa vb cu el, sa il mai intreb daca e suparat? Sa ii zic de faptul ca m-am simtit vinovata pentru ca eu le'am pov si lor?

1 răspuns:
| andreeapop14 a răspuns:

Eu cred ca mai bine ar fi sa-i spui ca le-ai povestit prietenelor tale ce ati vorbit, dar eu te inteleg, si mie mi se intampla ca atunci cand vorbesc cu cineva si eram bucuroasa, simteam nevoia sa vorbesc cu cineva desi aceea persoana imi spusese sa nu spun la nimeni, eu cred ca daca iti e prieten apropriat o sa te inteleaga daca nu, nu e demn de tine. Cand intri pe net poti sa-ti ceri scuze si spune-i ce simti. Sper ca te-am ajutat, sa ma ti la curent si sa-mi spui ce ati vorbit cand va mai intra pe mess big grinbig grin:X:X:*:* FUNDA?big grinbig grin:X:X:*:*